Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za tri godine? Teško je reći[undecid]. Mislim, totalno od oka, oko 2,5 kKn. Ako tako gledamo nije važno je li ulaz na 5xx ili 6xx, slažem se. Samo mislim da su mnogi nagrnuli danas kad je KOEI otišao u blokadu, s onom starom parolom – ide to još, pa su nakon odblokiranja dodatno podigli cijenu. Bojim se da ljudi opet srljaju. Ipak, za fondove, se nije puno promijenilo. I dalje će oni rasprodavati likvidne dionice, tako i KOEI, i njima ovaj porast najviše znači. A meni ipak +13% na KOEI-u danas znatno poljepšava izgled portfelja[thumbsup]. Daytrade mi ne ide, tako da se time i ne bavim.[smiley]

Dobro da nas je više takvih jer je i to malo pripomoglo situaciji u kojoj smo

[emo_cool]

Samom cinjenicom da je danas skocio crobex,5%,pokazuje da je trziste daleko od oporavka. A danas na otvorenome je kolektivno pranje ruku od debakla na burzi. Tek cemo za nekih 20 do mjesec dana viditi kamo ce burza,a sve ovo ostalo je glupost.

Samom cinjenicom da je danas skocio crobex,5%,pokazuje da je trziste daleko od oporavka.

Molim te objasni nama koji ne kužimo da su te dvije stvari u uzročno-posljedičnoj vezi !?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Samom cinjenicom da je danas skocio crobex,5%,pokazuje da je trziste daleko od oporavka.

Molim te objasni nama koji ne kužimo da su te dvije stvari u uzročno-posljedičnoj vezi !?

…pa eto čovijek je htio reći,da jedna lasta ne čini proljeće…[proud]

zato što velika volatilnost na , tržištu poput našeg, pokazuje jako nestabilno tržište, nakon ovo odbijanaca očekuje nas stagnacija koja bi mogla trajati o 20 dana i tek tada ćemo vidjeti , dali idemo gore. ili još nastavljamo dole.

Black, nemoj se trudit. Nema objašnjenja. Al to ti je ZSE. Uopće nije bitno tko gdje kako zašto. Kad raste-sve raste. Kad pada-sve pada. Al to je jednostavno tako. Uopće nije bitno u kojoj si dionici. Bitno je samo da pogodiš trend.Amen.

Pa zato baš se i neću prestat trudit, a isto tako apeliram i na ostale sudionike na forumu da skrenu pažnju novopečenim investitorima da su neke dionice još uvijek precijenjene i da je pogrešno nabijat opet cijene na takvima, već da treba birati dionice koje imaju dobre fundamentalne pokazatelje, odnosno koje su fundamentalno podcijenjene. Jedino na taj način možemo pridonijeti da u konačnici dobijemo zrelije tržište kapitala.

Fala bogu da su se pojavili normalni na ovom forumu,
Pozdrav bakici,i black lordu isprike ako sam krivo napiso nikove. Trziste je imalo vec 4 takve situacije i zato nije za ocekivati da je to prekretnica. Jer nemoze u 2 dana doci do preokreta trenda koji traje 5 mjeseci. Nevjerujem da ce ovako veliki skokovi nastavit,a kada dodje do oporavka biti ce postepeno i dugorocno.

[cry][bye] Točno poslije izjava gospodina Samadola u emisiji ” Otvoreno ” prije se može očekivati daljni pad nego rast burze bez obzira što to nikome od nas dioničara ne odgovara.[cry][bye] Kud li sreće da rast kao danas traje mjesec dana ? Ali u sve ćemo se uvjeriti narednih dana.[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Fala bogu da su se pojavili normalni na ovom forumu,
Pozdrav bakici,i black lordu isprike ako sam krivo napiso nikove. Trziste je imalo vec 4 takve situacije i zato nije za ocekivati da je to prekretnica. Jer nemoze u 2 dana doci do preokreta trenda koji traje 5 mjeseci. Nevjerujem da ce ovako veliki skokovi nastavit,a kada dodje do oporavka biti ce postepeno i dugorocno.

Zamislite da svaki dan idete +5 ili -5 neovisno o bilo čemu, odnosno ovisno o nekom balonji koji vodi fond, pa gdje to ima… I ja sam radije za argumentirane, makar i blage skokove ili čak i padove ako su opravdani. Ne znam da li bilo gdje u svijetu postoje ovakvi bezrazložni usponi i padovi, ovo je zaista kladionica, znanje zaboravite jer nema pravila.

Surround all arround when it hits the ground

Da ne bi bilo nesporazuma, ja ne kažem da se ovdje radi ili ne radi o preokretu trenda (daj bože da se nastavi rast), samo želim apelirati na sudionike tržišta kapitala da obrate pažnju na to koje su dionice podcijenjene a koje još uvijek precijenjene kad kupuju!

Koji će to obrat biti … [shocked][shocked][shocked]

Ne mogu odoliti, citiram sam sebe, ovo sam napisao 11.04.2008.

Stampedo je sada krenuo. Tek kad se vratimo na razinu od siječnja onda ćemo biti na “pozitivnoj nuli”.
A mi ne ulažemo da budemo na 0 nego da zaradimo, zar ne !?
Neće nas arapi jeftino kupiti !
[lol] [lol] [lol]

[color=black][/color]

Interesantnio kako većini ne odgovara da dionice “prebrzo” rastu. Ne zaboravimo da pad od 50% treba nadoknaditi rast od 100 %. Ili ste možda prodali pa vam je preskupo kupovati. Pisao sam o tome da kad krene da ćete morati platiti 30 % više. Ako ne uđete danas bit će još više.[thumbsup]

New Report

Close