Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi:

Sutra će tržiše biti pod dojmom današnje emisije Otvoreno na HTV. A tamo ćže se generalno svi složiti da pravog razloga za ovakav pad ove godine nije bilo. Pa možemo nastaviti ono što smo započeli danas. Više nisu dionice 55 % u minusu , sada su 50 ili nešto manje. Unatoč odličnim izvješćima većine njih.[cool]

Iako se okvirno slažem, nisam baš siguran da su neke opravdale tržišnu cijenu.

Jasno da nisu takvu nisku.
[shocked]

Pozdrav svima! Čitam ovaj forum zadnjih godinu dana i danas sam se odlućio registrirati. Imam jedno pitanje. Što forumaši misle, hoće li se sutra srušiti cijena HT za iznos dividende?

Obzirom da cijena HT-a praktički nije ni porasla na ime dividende, sumnjam da će pasti za cijelih 30 kn…mogla bi negdje do 300 kn.
Mene više brine ovaj prenagli rast ostalih dionica danas jer će sutrašnji pad HT-a povući i masu drugih dionica (pogotovo ovih koje su danas rasle 15-20%) opet dolje i vjerojatno će to dovesti crobex u jedan poveći minus. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

Slazem se sa plavim i tenkistom, sutra jos zesci start radi dnevnika i otvorenog, ali onda ce nas malo zauzdat “za nase dobro”, jer ne valja prenagli rast. Sve u svemu sutra Crobex u +u[thumbsup][proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Mene više brine ovaj prenagli rast ostalih dionica danas jer će sutrašnji pad HT-a povući i masu drugih dionica (pogotovo ovih koje su danas rasle 15-20%) opet dolje i vjerojatno će to dovesti crobex u jedan poveći minus. [rolleyes]

Ali pošto to svi očekuju, možda se i ne dogodi …..

Pozdrav svima!

Čitam ovaj forum zadnjih godinu dana i danas sam se odlućio registrirati. Imam jedno pitanje. Što forumaši misle, hoće li se sutra srušiti cijena HT za iznos dividende?

da, to je logična sekvenca. ali za nekoliko dana će ići gore je trend rasta na burzi.

inače
[center]
Ova tema danas ima puni smisao i svrhu značenja!
[/center]

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Dobri rezultati potaknuli europske burze

Business.hr/Hina
16.04.2008 10:16
Pročitaj komentare(0)

Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi porasli, jer su dobri poslovni rezultati američkih banaka i kompanija smanjili zabrinutost ulagača u vezi posljedica kreditne krize na poslovanje tvrtki.
FTSEurofirst 300 indeks vodećih europskih dionica porastao je jutros 0,8 posto, na 1.292 boda. FTSE indeks Londonske burze na dobitku je oko 0,5 posto, a frankfurtski DAX i pariški CAC indeks porasli su oko 0,6 posto.

U središtu pozornosti jutros je tehnološki sektor, s obzirom na sinoć objavljene dobre poslovne rezultate američkog Intela, koji pokazuju da posljedice kreditne krize na tehnološki sektor možda i neće biti prevelike.

Nastavi čitatiOglas:

Tako je cijena dionica Nokie porasla 3, a Infineona 5,3 posto. Najviše je, pak, više od 6 posto, porasla cijena skandinavske telekomunikacijske tvrtke TeliaSonera nakon vijesti da France Telecom razmatra mogućnost preuzimanja te tvrtke.

Nikkei indeks Tokijske burze porastao je jutros 1,2 posto, na 13.146 bodova, što se ponajviše zahvaljuje poboljšanju raspoloženja na Wall Streetu.

IDEMO AP AP

avax10: ” Mene više brine ovaj prenagli rast ostalih dionica danas jer će sutrašnji pad HT-a povući i masu drugih dionica (pogotovo ovih koje su danas rasle 15-20%) opet dolje i vjerojatno će to dovesti crobex u jedan poveći minus. [rolleyes] ” Ali pošto to svi očekuju, možda se i ne dogodi …..

pocetak u minus. zavrsetak s nulom.. pojeo vuk magare i trejdere[bye][thumbsup]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pet..pon..utorak.dans ..sve promet po 130 000 000 ..nije to lose..[proud]

meni je jako žao što nisam imao više love da ih upucam u dionice ovih dana.. još sam i danas sa zadnjim kunama pokušavao zgrabiti po jednu dionicu [smiley] a do sada sam svaki dan u zadnjih mjesec dana po nešto malo kupovao.. nisam stručnjak ali kako vidim nitko nije stručnjak jer nitko ovo nije predvidio tako da ćemo predviđanja ostaviti za gatanje u kafi a mi ćemo se nadati svatko svome.. ja se nadam da smo se odbili i ja ću sada samo uživati gledati zelenilo.. kako rekoh, žao mi je što nemam više ništa keša…

Na HR burzi dionice treba kupovati po principu: kupi i zaboravi

Još sutra ko uhvati nešto u šopingu i onda očekujem zelenilo…(politiku kontinuiteta….!!!!!)

opala!

Ovaj veliki skok danas me baš i ne veseli previše.
Jedav sam čekao da se tržište smiri i krenemo polako gore,ovo baš i nije najbolji znak.
Sada će opet početi sistem trgovine;danas kupio-sutra prodao,a takav pogled na burzu nas je i doveo na ove razine.
100% sam u dionicama i pošto su burzu napustili razno – razni špekulanti,što je jako dobro,samo ovi veliki odbijanci,bi ih opet mogli ohrabriti.
Ja sam da se tržište normalizira i polako,polako gore.

….i pošto su burzu napustili razno – razni špekulanti,što je jako dobro….

Tu griješiš, upravo sad je burza puna špekulanata, i to onih pravih koji na ovakvim situacijama debelo zarađuju i onih drugih koji špekuliranjem više ili manje uspješno pokušavaju ispeglati ovogodišnje gubitke.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close