Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[cry]ZSE EQUITY PREVIEW
Tragovi pesimizma na burzi još uvijek vidljivi
16.4.2008 9:59:07

Ako je suditi na temelju istaknutih naloga za prodaju, negativnog sentimenta na domaćem tržištu kapitala nije se nimalo lako riješiti. No to smo već znali, zar ne?[bye][bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Vraća se optimizam na burzi ili ???

na 4300 sve prodajem...

Gotova je korekcija[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Conan:

TRENUTNI OPTIMIZAM DA , ALI GOVORITI O TOME DA JE TO KRAJ korekcije je naprosto smiještno.

A gdje je kraj doodd-e?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dosta se faktora poklopilo zadnjh dana da bi se išlo na daljnje urušavanje,definitivno korekcija je iza nas. Koga nije ubilo ,to ga je ojačalo.

Na burzi nema kraja korekciji kao ni kraja rastu, to su valovi koji idu gore – dolje.
Na burzi, kao i u životu, samo mijena stalna jest…

Ignore: KressoM, delux

Na burzi nema kraja korekciji kao ni kraja rastu, to su valovi koji idu gore – dolje.
Na burzi, kao i u životu, samo mijena stalna jest…

Tako mi mlijeka u prahu,pravo Avaxe zboriš ti….[wink]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Conan:

Ako ti to kažeš sad mi je lakše…sutra opet krećem u šoping….

na 4300 sve prodajem...

Možda još ulegnuće sutra od HT-a i zašto bi druge dionice to mnogo osjetile…
Sve više izgleda + predviđanja…

opala!

bit će je vrlo točno gramatički pisano[thumbsup]

doodd,cak i ti znas da nece biti nikad na 3000,cak i ti

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

New Report

Close