Ljudi,ako ste već u dionicama,nemojte biti njima privrženi,ako treba sanirajte gubitke i odite u sigurnije vode ili prestrukturirajte portfelj.
To je vrlo diskutabilno. Lako je presložit portfelj ako si u HT-u i INI koji su dosta visoko. Kako će presložit portfelj oni koji su u Jadroplovu, Končaru ili IGH? Šta bi trebali prodat sada kada su dionice dotakle dno pa izgubiti još više? Još prije tjedan dana to bi bio dobar savjet, jer se osjećalo da će povući još dolje, ali sada… Moj savjet je kupnja svim raspoloživim sredstvima!
Ko može, naravno.
[color=black][/color] Uh što se je burza danas oporavila , nedaj Bože da se i sutra tako nastavi oporavljat jer neznam tko će to preživit.
Ovi koji navijaju za pad nek se prebace na temu korekcija, moderator? Hoću se odmarati i uživati na ovoj temi.
Ne vjerujem u onu soluciju da će još neko vrijeme padati, a onda skroz polako se uzdizati….
Ako i bude još pada onda je moguće još vrlo malo, a kad krene uzdizanje onda bi trebalo biti skokovito…
Još margine trebaju odraditi…ajme
Branitelji skoro i da nemaju veze s ovim padom,margin callovi su razvalili burzu danas izgleda da će i sutra,količine su velike zato držite gaće i kupujte tko može što niže ,moje procjene da ima još za 5-7 radnih dana ( nažalost[cry][cry][cry][cry), nakon toga ćemo nazad.
Ma svi koji imate dionice a nemate margin, upišite si vrijednost koju bi htjeli imati i gledajte u tu vrijednost, dok sada ovu trenutnu prekrijte…………. Pozdrav svima [thumbsup][thumbsup]
Ima još dosta toga što je u marginu i banke lupaju nemilice po kupnji,proći će i taj val [proud]
Mislim da je ovo tek prvi dan “branitelske oluje”. Ovu temu možemo zaboraviti ovaj tjedan.
Kakve veze imaju branitelji s ovim danas? Pa i na vijestima je bilo da nema nikave navale branitelja za prodajom udjela U BF-u. Obrazložio sam u prethodim postovima što se danas zbilo.