Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malibu,ali revno si izostavio kako su naveli da mali prestanu gubit da drugim rijecima prodaju to sto imaju jer ce kupnja kroz par mjeseci biti jos puno jeftinija.

doooooodd
meni se čini da ti baš nisi u potpunosti shvatio što znači naslov “oporavak burze”!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Navedena stranica je najbolja stranica sa takvim sadrzajem na ovim prostorima. Sto znaci da procjene oko vrijednosti crobexa koje su na njoj navedene su u potpunosti objektivne i tocne. Ako se uzme u obzir da je eskalacija krize tek na pomolu,da su u medije izasli jucer ljudi koji nastoje oprati ruke od daljnjeg pada vrijednosti crobexa,ako uzmemo u obzir da su mirovnjaci iz oif izukli novac a zna se da oni ulazu na 20 god. Ljudi su izvukli 12milijardi kn iz oif,sami time ide crobex dole.

Obzirom da sam Dipl Ing matematike, smjer statistika, da li mi možeš objasniti kvalitetu te stranice, odnosno pokazati konvergenciju dane metode, i uz koju ocjenu pogreške ona daje rezultate. Tvrdim da nemaš znanja da bi mogao reći da je to objektivno i točno. By the way meni 80% sredstava u CHF, tako da me samo zanima na čemu temeljiš kvalitetu te stranice, ne bojim se pada, ali DLKV nece biti an 50 kuna, niti Koncar na 30, a bome niti ATPL na 800.

E pa ako si to sta si naveo,onda si skolkski primjer malog hrvatskog investitora. I tipicnog hrv mentaliteta di svi misle da sve znaju i da se svime mogu bavit a nemaju pojima o cemu pricaju. Skinu sa neta pokazatelje sa procjenu vrijednosti dionice i misle da znaju dovoljno znanja za ulaganje.zato kada popuse novac,piskaraju po tom forumu gluposti .investiqanje kladionica kako vi to mislite.
Ispadate vrlo naivni i nastupate podcjenjivacki prema ljudima koji znaju o cemu pricaju kada iznosite svoje znanje i titule,ispadate vrlo neozbiljni.

E pa ako si to sta si naveo,onda si skolkski primjer malog hrvatskog investitora. I tipicnog hrv mentaliteta di svi misle da sve znaju i da se svime mogu bavit a nemaju pojima o cemu pricaju. Skinu sa neta pokazatelje sa procjenu vrijednosti dionice i misle da znaju dovoljno znanja za ulaganje.zato kada popuse novac,piskaraju po tom forumu gluposti .investiqanje kladionica kako vi to mislite.
Ispadate vrlo naivni i nastupate podcjenjivacki prema ljudima koji znaju o cemu pricaju kada iznosite svoje znanje i titule,ispadate vrlo neozbiljni.

jesi to sebe opisao [shocked]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ajde dodd odmori malo, odi k onima koji te plaćaju a nas poštene ljude ostavi na miru.

Ahahah, pa nisam ja pricao up up , samo komentirao matematičku metodu. Ja sam jaaako lijepo zaradio, a investiram od 2002 godine [proud]

jesi to sebe opisao [shocked]

Uzeo si mi riječ iz usta!!!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Ne ti si tipični primjerak ulagača koji misli da sve zna, zato i tvrdiš nešto što ne možeš dokazati, tipa ………procjene vrijednosti crobexa su objektivne i točne………

procjene mogu biti objektivne ali su vrlo rijetko točne, jer inače ne bi bile procjene[bye]
a osim toga ne znam zašto moderatori dopuštaju da pišeš na ovoj temi, kad se vidi iz aviona da namjerno pišeš na temi Oporavak burze s namjerom da plašiš ionako uplašene male ulagače da bi tebi i onima za koje radiš osiguarli extra zaradu.

pa tema korekcija ti je slobodna i tamo možeš do mile volje pisati svoje opservacije[smiley]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Ma kolega zmrklić nema on pojma o ničemu!
Prodao je sve nisko (jer je pročitao na forumu kako sve ide još niže) a sad mu u glavi kucka da se nije možda malo za-je pa fekta one koji ni sami ne znaju što da rade i odlučuju na temelju savjeta s foruma.
A on sam uvjeren kako će to padati još ne znam koliko dugo i kako nisko a jučer napisao 19 postova(prebrojao sam) – dakle visi cijeli dan na forumu!

Pa ako to nije altruizam onda zbilja ne znam što je!

Opet nebi se čudio da ljudi čitaju njegove postove i misle “pa da najbolje da prodam dok još mogu”.
Ima svakavih ljudi ali moje dionice sigurno neće vidjeti makar pale još 50%.
Kako je jedan Am. predsjednik rekao: “This too shall pass!”

vipy: ” jesi to sebe opisao [shocked] ” Uzeo si mi riječ iz usta!!!

I meni! Nevjerojatna koja je to količina gluposti, zluradosti i prepotencije, a sve s ciljem stvaranja panike kod malih ulagača ne bi što jeftinije prodali svoje dionice, da ih on može od njih još jeftinije kupiti !!
Tema je oporavak burze i molim moderatora da ovakve provokacije “doodd-a” prebaci na temu korekcija pa neka tamo trubi o korekciji i padu crobexa, može i na 1000 bodova, a neka nas ovdje poštedi svojih dubokoumnih rečenica tipa: ide crobex uskoro na 3000 jer na ovoj temi takva lupetanja ne želimo čitati!
Hvala na razumijevanju.

Ignore: KressoM, delux

A sto reci na to nego ,ah,nek se ljudi vesele ,sta ces reci kada ne prihvacaju notornu cinjenicu,vec otvoreno provociraju na niski i djecji nacin dok puse novac. A koliko visim na forumu broj napisanih postova. Ah

New Report

Close