uh ima svega naivnih optimista takodjer i pretjeranih crnjaka…strpljenja svima fali…[proud]
Nisu do sada imaki takve konferencije,pocinjemo zaranjat. Nije ovo dno. Samodol je raspalio i po ovom iz hypo jer ih nemoze vise kontrolirat. Od kad smo poceli pisat da sve sta nazove dobrom kupnjom ode u kur.., svi se pokusavaju izvuci na sve nacine.
Kolega, ako ovakva blebetanja utječu na vaše odluke onda vam preporučam da odete s burze.
Ma koja blebetanja kolega,to je sustina BURZA PADA AKO NISTE PRIMJETILI. I nema sanse da stane prije 3000
Ma koja blebetanja kolega,to je sustina BURZA PADA AKO NISTE PRIMJETILI. I nema sanse da stane prije 3000
Ne samo da sam primjeto nego sam i izgubio grdu lovu.
Ali i vi bi trebali primjetiti da ovi koji su danas kupili za preko 130 mil. očekuju dobru zaradu, zar ne ?
doodd:
”
”
Ne samo da sam primjeto nego sam i izgubio grdu lovu.
Ali i vi bi trebali primjetiti da ovi koji su danas kupili za preko 130 mil. očekuju dobru zaradu, zar ne ?
I ja sam kupio.[thumbsup]
Genijalac nema dionice a po cijele je dane ovdje na forumu,pise o korekciji na temi o oporavku burze,kad ga se pita da nabroji neke po njemu precijenjene dionice iz Crobex-a i koja je po njemu realna cijena-bjezi od odgovora,ali zato tupi 3000,3000,3000….
Meni u kvart svako malo navrati jedan takav,samo on ne vice 3000,3000,3000 nego krumpiraaaaaaaa,krumpiraaaaaaa,krumpiraaaaaaaa……………
Malo ste mi sumnjivi u vrijeme kad se on dere Vas ovdje nema,
kad on ode za pola sata ste tu…….[lol] [lol] [lol] [lol]
Sustina je da burza pada i da je realnost tek oko 3000
ti mora da si neki stručnjak za indexe !
Gledam malo imovinu dioničkih fondova,neki uskoro ni gaće neće imati,tko je kupio njihove dionice ????[shocked]
Dobra večer! G. davids bi vi mogli postati neki link ili neku tablicu pa i da mi ostali to vidimo te gaće,ili pošaljite na PM?
Gledam malo imovinu dioničkih fondova,neki uskoro ni gaće neće imati,tko je kupio njihove dionice ????[shocked]
Ja se kladim da nijedan fond u Hrvatskoj neće propasti! Ovo je odlična prilika za dokup, a možda će biti i boljih. Još se sjećam kad sam u 2. mjesecu prošle godine ušao u Prospectus JIE na 110, a izašao par mjeseci kasnije na 150, pa se sekirao kad je vrijednost udjela otišla preko 160. Danas gledam i nevjerujem očima, palo je na 108.[lol] Tu lovu nisam bacio u vjetar..ups. dionice, jer sam bio ponosan na dobitak, ali se možda sada vratim, neke mi izgledaju primamljivo.
I ja sam kupio.[thumbsup]
Odakle pare tenkisto ? [lol]
doodd: ” Ma koja blebetanja kolega,to je sustina BURZA PADA AKO NISTE PRIMJETILI. I nema sanse da stane prije 3000 ” Ne samo da sam primjeto nego sam i izgubio grdu lovu. Ali i vi bi trebali primjetiti da ovi koji su danas kupili za preko 130 mil. očekuju dobru zaradu, zar ne ?
Veliki su počeli kupovati samo je pitanje kada će tržište zaustaviti slobodni pad, veliki moraju dati sada veliku podršku inače ode GROBEX ispod 3000. ‘Pametni fond menađeri Erstea kažu da su sada neke dionice podcjenjene na našem tržištu’. Pa recite glasno i jasno koje su to, a ne da se sve padaju danima neselektivno. A Samodol pametuje i optužuje novinare za krivicu, stari moj ti si izgubio kompas, zašto nisi zaustavio milijarde iz OIF, time si samo stvorio slobodni pad crobex, jednom kada se kugla zakotrlja gotovo je.