Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijeli svijet se zeleni [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Nadam se da griješim,ali mi se čini da je crobex danas preko 4 % u minusu.Kupnja je nikakva,na samo par dionica postoji potpora…gdje je kraj???

Cijeli svijet se zeleni [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

zato mi sigurno nećemo [angry]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ma da je svijet zelen ili crven mi smo uvijek crveni. Pitanje je samo do kada ovako!?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Zamislite da imamo uređeno tržište nekretnina,kao što je ova burza,pa da investitori bacaju stanove i kuće po bidu [proud] jer je netko rekao da je tržište precijenjeno!?.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

IGH kao da nema sutra.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

IGH kao da nema sutra.

Nekome mozda i nema

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Zamislite da imamo uređeno tržište nekretnina,kao što je ova burza,pa da investitori bacaju stanove i kuće po bidu [proud] jer je netko rekao da je tržište precijenjeno!?.

A ti koji su to rekli su kupovali dionice sa nasim novcima na najvisim razinama.

I nitko za takve izjave nije odgovarao!

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Mislim da se polako vraćamo na razinu iz 2000-te [proud]
Gdje su sad oni koji su od NATO-a očekivali navalu stranih investitora?
Na oporavak burze ćemo se načekati još puuuno, puno vremena. Samo šteta svih pozitivnih izviješća koja su u normalnim okolnostima trebala generirati uzlet.

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Burzomlat:

A ti koji su to rekli su kupovali dionice sa nasim novcima na najvisim razinama.

I nitko za takve izjave nije odgovarao!

Zato je plačam čevape čim ‘prdne’ neki veći fond
[thumbsup]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

idemo dalje hehehehehehahahahahahahahhehehehehehhe[thumbsup][thumbsup]

idemo dalje hehehehehehahahahahahahahhehehehehehhe[thumbsup][thumbsup]

a jesi frajerčina kaže se kod mene u selu![lol]

dan je pametniji od noći

New Report

Close