Nadam se da griješim,ali mi se čini da je crobex danas preko 4 % u minusu.Kupnja je nikakva,na samo par dionica postoji potpora…gdje je kraj???
Cijeli svijet se zeleni [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
zato mi sigurno nećemo [angry]
Ma da je svijet zelen ili crven mi smo uvijek crveni. Pitanje je samo do kada ovako!?
Zamislite da imamo uređeno tržište nekretnina,kao što je ova burza,pa da investitori bacaju stanove i kuće po bidu [proud] jer je netko rekao da je tržište precijenjeno!?.
IGH kao da nema sutra.
IGH kao da nema sutra.
Nekome mozda i nema
Zamislite da imamo uređeno tržište nekretnina,kao što je ova burza,pa da investitori bacaju stanove i kuće po bidu [proud] jer je netko rekao da je tržište precijenjeno!?.
A ti koji su to rekli su kupovali dionice sa nasim novcima na najvisim razinama.
I nitko za takve izjave nije odgovarao!
Mislim da se polako vraćamo na razinu iz 2000-te [proud]
Gdje su sad oni koji su od NATO-a očekivali navalu stranih investitora?
Na oporavak burze ćemo se načekati još puuuno, puno vremena. Samo šteta svih pozitivnih izviješća koja su u normalnim okolnostima trebala generirati uzlet.
Burzomlat:
”
”
A ti koji su to rekli su kupovali dionice sa nasim novcima na najvisim razinama.
I nitko za takve izjave nije odgovarao!
Zato je plačam čevape čim ‘prdne’ neki veći fond
[thumbsup]
idemo dalje hehehehehehahahahahahahahhehehehehehhe[thumbsup][thumbsup]
a jesi frajerčina kaže se kod mene u selu![lol]