Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba svima konačno postati jasno zašto smo pali i zašto je baš sada pala pozivnica za NATO : samo zato da bi stranci mogli što jeftinije pokupovati ono što je ostalo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Treba svima konačno postati jasno zašto smo pali i zašto je baš sada pala pozivnica za NATO : samo zato da bi stranci mogli što jeftinije pokupovati ono što je ostalo

To je tako, i vidljivo je po pojavi novih korisnika koji pišu stalno negativno, po tome se vidi da rade za neke s ciljem što većeg stjecanja dionica po izrazito povoljnim uvjetima……………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

nema razloga više za sumnju da idemo dalje prema dnu, samo što neki to ne žele priznati jer nisu dorasli situaciji u kojoj jest, tj., tko vas je tjerao da se bavite nečim što apsolutno ne poznajete.
nisam pristaša teorije urote oko toga da se skidaju organizirano cjene za strance već je notorna stvar da smo još uvjek precjenjeni, i da su stranci svojim izlaskom pridonijeli tako brzom padu .

Daj gle ovog idiota Stojića. Sad mu nije nedostižno 4200, na kojoj razini smo bili prije par tjedana. A drukao je kao ATGR realno vrijedo 1280 kn. Eto mu sad ATGR na 1280. Nevjerojatno koji pokušaj laži i manipulacije

lopovi

budd:

Daj gle ovog idiota Stojića. Sad mu nije nedostižno 4200, na kojoj razini smo bili prije par tjedana. A drukao je kao ATGR realno vrijedo 1280 kn. Eto mu sad ATGR na 1280. Nevjerojatno koji pokušaj laži i manipulacije

lopovi

ajde još ćemo si i dobi postat , kada se dogodi što sam naveo[tongue]

nema razloga više za sumnju da idemo dalje prema dnu, samo što neki to ne žele priznati jer nisu dorasli situaciji u kojoj jest, tj., tko vas je tjerao da se bavite nečim što apsolutno ne poznajete.
nisam pristaša teorije urote oko toga da se skidaju organizirano cjene za strance već je notorna stvar da smo još uvjek precjenjeni, i da su stranci svojim izlaskom pridonijeli tako brzom padu .

Tako je. A ti si u kešu i hoćeš jeftinije kupiti. Sve je jasno

Hell is Empty and all the Devils are Here

doodd:

hahahahahah[smiley]hahaha[smiley]

dan je pametniji od noći

doodd:

neznam koliko ću j.beni. puta morat ponavljat da ni ja nisam sav u kešu

Kome nije problem čekati desetak godina uopće se ne treba sekirati
[smiley]

Dečki ovo je tema Oporavak burze, molim dežurne pesimiste koji misle da ćemo još nizbrdo da pišu na temi Korekcija.

Hvala[wink]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

budd:

doodd:

hahahahahah[smiley]hahaha[smiley]

baš sam počaščen što mi se daje tolika važnost da mogu utjecati na tržište.
ali i dalje mi nije jasno što me se napada ako s događa ono što pišem idemo
prema 3000 bodova i točka

Čitao sam negdje da fond menageri dosta čitaju ove portale! Pročitajte ovo: JEDITE GOVNA I PRESTANITE ZAJEBAVATI LJUDE I IGRATI SE SA LJUDSKIM SUDBINAMA![cool]

New Report

Close