BF se očito rješio, uski rasponi trgovanja ht i ine su najbolji indikator. Ovo jutros su bili posljednji od posljednjih margina, riječi koja je postala vrlo nepopularna…
Ma gotovo je, nema više problema sada rasturamo prema gore svom snagom. Oni koji su jučer prodavali su obični luzeri.
Nije druk na PTKM već istina, ako na takvo neočekivano izvješće tržište ne reagira, onda smo banana split.
vipy: ” wunderkind: ” vipy kaj sve treba znat izračunat za tvoj certifikat? [smiley] ” treba platiti rucak, preferiram ribu, nekako mi janjetina tesko pada u zadnje vrijeme [lol] ” de ne seri, za dobro društvo uvijek platim, al za preseravanje ne! ako već želiš nekoga nečemu poučit jedino ispravno i plemenito je učinit to free of charge!
ma kakvo preseravanje,
vjerovatno nisam razumio tvoje pitanje [huh]
naravno da je free of charge (dok ne osnujem svoju kompaniju)
Ne znam da li je itko zamjetio, ali koliko sam ja shvatio nema prodaje INA-e i HT-a od branitelja na burzi pa tako niti direktnog utjecaja na cijenu. Ovo je odlično za tržiše u cjelosti po meni.
Utjecaj na cijenu/cijene je već odrađen…[smiley]
Ne znam da li je itko zamjetio, ali koliko sam ja shvatio nema prodaje INA-e i HT-a od branitelja na burzi pa tako niti direktnog utjecaja na cijenu.
Ovo je odlično za tržiše u cjelosti po meni.
Baš me zanima kaj ce sad izmisliti dežurni katasroficari, da bi još navukli neke novake na rasprodaju..[proud]
druze ja sam ingru kupovao na 19 zato, prodao (dijelom ) na 54
ja za razliku od tebe mogu izracunati da li je nesto skupo ili jeftino, a ti to ne znas niti si si nikada znao niti ces vjerovatno znati izracunati koliko sto kosta
na temelju cega ti ulazes?
FORUM, TAROT? salica kave
Ovakve razgovore nikad ne vodim, a s obzirom da daješ zaključke iako me ne poznaješ to govori više o tebi.
Nevjerojatno svi su kupili i prodali INGRU na istoj cijeni, jebeni igrači.
Ja ulažem na temelju intuicije i snova. Znači, recimo danas sanjam IGH i smijem se, buy singal. Intuicija mi govori ne ulaži danas na ZSE, ne ulažem. itd[thumbsup]
vipy: ” druze ja sam ingru kupovao na 19 zato, prodao (dijelom ) na 54 ja za razliku od tebe mogu izracunati da li je nesto skupo ili jeftino, a ti to ne znas niti si si nikada znao niti ces vjerovatno znati izracunati koliko sto kosta na temelju cega ti ulazes? FORUM, TAROT? salica kave ” Ovakve razgovore nikad ne vodim, a s obzirom da daješ zaključke iako me ne poznaješ to govori više o tebi. Nevjerojatno svi su kupili i prodali INGRU na istoj cijeni, jebeni igrači. Ja ulažem na temelju intuicije i snova. Znači, recimo danas sanjam IGH i smijem se, buy singal. Intuicija mi govori ne ulaži danas na ZSE, ne ulažem. itd[thumbsup]
gle kak imam lijep potpis[wink]
Jučerašnje i jutrošnje šišanje ovaca je završeno, eto nam crobexa na [color=blue]+0,65% [/color] [thumbsup]
Jučerašnje i jutrošnje šišanje ovaca je završeno, eto nam crobexa na [color=blue]+0,65% [/color] [thumbsup]
Na krilima ine[proud]
Nije 0,73 nego 0,33%.
Evo sada se vidi tko govori istinu na forumu.[thumbsup]
U tom trenutku bilo je +0,73%, a onda je netko prodao 2 komada ZABA i srušio crobex na +0,33%. No sad je, na +0,64%. I rast će još [thumbsup]
http://uk.reuters.com/article/oilRpt/idUKBUD00242220080408
Hungary’s MOL says interested in INA privatisation
Tue Apr 8, 2008 12:14pm BST Email | Print | Share| Single Page| Recommend (0) [-] Text [+] Market News
Aer Lingus, United Airlines sign codeshare deal
Banque de France: no need to regulate products
UPDATE 2-GW Pharma plunges as cannabis drug trial disappoints
More Business & Investing News… BUDAPEST, April 8 (Reuters) – Hungarian oil and gas group MOL MOLB.BU said on Tuesday it was interested in the further privatisation of Croatia’s INA INA.ZA and has begun to renegotiate a shareholder deal with the Croatian government.
“At the moment the shareholder agreement between MOL and the Croatian government is being renegotiated,” MOL’s Chairman and Chief Executive Zsolt Hernadi told Reuters.
“MOL has always said that under the appropriate conditions it was interested in the privatisation of INA, should the Croatian government decide to continue the privatisation,” he added.
Hernadi spoke after a meeting between Croatian Prime Minister Ivo Sanader and Hungarian Prime Minister Ferenc Gyurcsany in Budapest.
Hungarian oil and gas group MOL holds a 25 percent stake in INA and said it would like to raise its stake to a majority.
(Reporting by Balazs Koranyi)
Riješeno stanje u vezi braniteljskog fonda…………..[thumbsup]