Pad cijena na europskim burzama zbog loših poslovnih rezultata
Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi pali zbog zabrinutosti ulagača u vezi poslovnih rezultata kompanija i banaka u prvom tromjesečju.[bye][bye][bye]
Wunderkind, oko 4700 sam imao vec pola portfelja rasprodano zato nisam tko bi mi tada vjerovao kada mi nece danas kada se vidi sta se desava
nisam čuo da trubiš na 4700 da idemo na 3000, a i btw ne treba pretjerivat ni u padu ni u rastu
po meni nejdemo nikam niže
Zmkrlic nemam nikakve kredite niti jednu dionicu nisam kupio na kredit jer je to ludost,to su radili ti koje je pohlepa potjerala na burzu. I jos nesto kada nesto postane opce veselje kao kod nas burza prosao je voz za sitne ribe kao vi di ste bili 2002,2003
Hmm ja o kreditima govorim da je dobio BF odobrenje. Da je voz pronaso za prinose od 1000 % , prosao je.
Gle ovako, kad kupis neku dionicu, kupio si stvaran udio u kompaniji. E sad ovisi da li si je platio skupo ili jeftino.
Po meni ne odlučujemo mi s foruma kamo idemo već netko puno veći i jači, tko je jači taj tlači.
Ako ćemo iskreno teško je opće zauzeti poziciju, jer ima mogućnosti za sve smjerove, također, ne treba zaboraviti činjenice da su neke dionice trenutno toliko ponižene da im ljudi ni ne žele prismrditi.
Isto tako, ne treba zaboraviti da je malo onih koji su dali jako dobro izvješće, jako malo njih.
Ne znam što će ako neće dobro izvješće dignuti cijenu dionice.
Zmkrlic nemam nikakve kredite niti jednu dionicu nisam kupio na kredit jer je to ludost,to su radili ti koje je pohlepa potjerala na burzu. I jos nesto kada nesto postane opce veselje kao kod nas burza prosao je voz za sitne ribe kao vi di ste bili 2002,2003
Zašto bi to bila ludost, i pohlepa, vani je to najnormalnija pojava, posebno u USA.
I ja sam jedan od tih, pa ti iz prve ruke mogu reći da jako griješiš, ustvari propustio si priliku za većom zaradom.
Što se tiće onih koji su sada u minusima , a ulazili su u kredite u ovom nepovoljnom razdoblju , ne vidim uopće problem oko toga. Dionice su dugoročno ulaganje i na rok 2-3 godine sigurno će biti isplativo. Druga stvar ako je netko kratkoročno ušao unazad par mjeseci , i baš naletio na nepovoljno razdoblje , taj može ili čekati, ili prodavati sa minusom. Šta je tu je.
Zg 28 nema sudnjeg dana vec realnost to je ono sta i govorim .ispricavam se za duple postove tehnicka greska buduci tipkam preko pocket pc-a. A zasto na 3000 jer kada napravis analizu ne samo p/e,p/bv… Vec kvalitativnu ne kvantitativnu vidis pravu sliku .prikazane prihode i realne stupanj zaduzenja likvidnost npr dlkv koei hdel …
nemoraš se brinut za mene ja jesam trubil u 10 mjesecu a ko nevjeruje neka pogleda ingru i Ledo kaj sam im govorio. Ja sam tada izlazio tako da je meni sve ovo smješno makar sam još uvjek spreman za metak na 3100 ovo sve sam praktički uzimo na sličnim cjenama ili ih sad režem da sam u sitnom padu… al ako ode dole ha ništa tuči ću još.
[thumbsup][thumbsup]
istina i napominjem da kada sam govorio o kiši cjena nisam se nadao pljusku
Zmrzlic nemoj molim te mi objasnjavati sta je dionica ok.
Dobin sam privat a nemogu na pocket pc otvorit pa neka mi posalje taj javno hvala unaprijed
ZSE uživo: Crobex ispod 3600 bodova
U nešto više od pola sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi promet dionicama iznosio je gotovo 15,5 milijuna kuna; dok je Crobex u 10:45 potonuo ispod 3600 bodova – iznosio je 3572,40 bodova i gubio 1,07 posto.[bye]
Plavi imao sam svoju lovu i tn je to, vani imam margina tu ne. Ovdje je za to pre rizicno. A i cinjenica da sam imao pozamasne novce svojen nisam na to ni mislio.
A ovom kolegi sta je nave da mi ne utjecemo rekao bi :to stalno ja govrim ali neovisno o tome me se moderira navlaci ,a samo iznosim svoje misljenje.