Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa BF posjeduje dionice HT-a i INE, pa zašto onda cijelo tržište pada?!
Otkud ti informacija da idemo baš do 3000 pa onda rastemo?

Ovaj forum je instrumentaliziran od hrpe neznalica, na kojem caruju dvostrukim mjerilima

doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? [cool]

Ovaj forum je instrumentaliziran od hrpe neznalica, na kojem caruju dvostrukim mjerilima

Kaj si se postavio nisko i nikako da te poklope?

Da javio se jedan od takvih. Imaju odobrenje za kredit, imaju odgodu i nešto casha, pordat će dio dionica van burze, al ti si najpametniji.

Zg 28 nema sudnjeg dana vec realnost to je ono sta i govorim .ispricavam se za duple postove tehnicka greska buduci tipkam preko pocket pc-a. A zasto na 3000 jer kada napravis analizu ne samo p/e,p/bv… Vec kvalitativnu ne kvantitativnu vidis pravu sliku .prikazane prihode i realne stupanj zaduzenja likvidnost npr dlkv koei hdel …

doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? [cool]

Mozart, pa pusti ga, nego kaj nisi primetil, da se vracamo, najgore je iza nas…cesttke onima, koji nisu panicarili bez razloga…-1,10 crobi još malo pa plus…[thumbsup]

Što npr dlkv, hdel, koei… Nije mi jasno[undecid]

Wunderkind, oko 4700 sam imao vec pola portfelja rasprodano zato nisam tko bi mi tada vjerovao kada mi nece danas kada se vidi sta se desava

optimist
korisnik od: 09.02.2006.

wunderkind:
” doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? cool

Mozart, pa pusti ga, nego kaj nisi primetil, da se vracamo, najgore je iza nas…cesttke onima, koji nisu panicarili bez razloga…-1,10 crobi još malo pa plus…thumbsup

Nije točno to su dezinformacije za naivne pogled na burzu govori da tonemo u ovom trenu – 1,16 % [bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

prema anketi Mediana Fidesa, rađenoj na reprezentativnom uzorku, danas samo 6,6 posto branitelja spremno odmah prodati udjel, a još ih 27,6 posto ne zna što će učiniti.

kao što sam predviđao, neće biti voljnih zaq prodaju više dvadeset-dvadest pet posto[lol] [lol]
a toliko novaca BF ima na računu ( plus dividenda od HTea i INe )[smiley]

ova situacija je režija mirovinaca kojima odgovara pad cijena + inv.fondova koji moraju prodavati da bi isplatili udjelničare + trejderi i marginaši

cijene su već jako, jako povoljne, a rasplet se bliži[thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

optimis, jako smo porasli ma da odemo i 1posto u plus ,nema a ma bas nikakve veze jer bitno je cjelokupno kretanje na barem jedno tromjesece,zato i je tako jer svi gledaju jeli poraslo nesto 0,10 posto

New Report

Close