Pa BF posjeduje dionice HT-a i INE, pa zašto onda cijelo tržište pada?!
Otkud ti informacija da idemo baš do 3000 pa onda rastemo?
doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? [cool]
Ovaj forum je instrumentaliziran od hrpe neznalica, na kojem caruju dvostrukim mjerilima
Kaj si se postavio nisko i nikako da te poklope?
Ovaj forum je instrumentaliziran od hrpe neznalica, na kojem caruju dvostrukim mjerilima
Da javio se jedan od takvih. Imaju odobrenje za kredit, imaju odgodu i nešto casha, pordat će dio dionica van burze, al ti si najpametniji.
Zg 28 nema sudnjeg dana vec realnost to je ono sta i govorim .ispricavam se za duple postove tehnicka greska buduci tipkam preko pocket pc-a. A zasto na 3000 jer kada napravis analizu ne samo p/e,p/bv… Vec kvalitativnu ne kvantitativnu vidis pravu sliku .prikazane prihode i realne stupanj zaduzenja likvidnost npr dlkv koei hdel …
doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? [cool]
Mozart, pa pusti ga, nego kaj nisi primetil, da se vracamo, najgore je iza nas…cesttke onima, koji nisu panicarili bez razloga…-1,10 crobi još malo pa plus…[thumbsup]
Wunderkind, oko 4700 sam imao vec pola portfelja rasprodano zato nisam tko bi mi tada vjerovao kada mi nece danas kada se vidi sta se desava
optimist
korisnik od: 09.02.2006.
wunderkind:
” doodd bolesno se ponašaš, a kad si već došo glumit velikog spasitelja tuđih novaca koju )?$#QPJH#O ..terinu to nisi došo dok je crobex bio na 5000+ ??? cool
”
Mozart, pa pusti ga, nego kaj nisi primetil, da se vracamo, najgore je iza nas…cesttke onima, koji nisu panicarili bez razloga…-1,10 crobi još malo pa plus…thumbsup
Nije točno to su dezinformacije za naivne pogled na burzu govori da tonemo u ovom trenu – 1,16 % [bye][bye]
prema anketi Mediana Fidesa, rađenoj na reprezentativnom uzorku, danas samo 6,6 posto branitelja spremno odmah prodati udjel, a još ih 27,6 posto ne zna što će učiniti.
kao što sam predviđao, neće biti voljnih zaq prodaju više dvadeset-dvadest pet posto[lol] [lol]
a toliko novaca BF ima na računu ( plus dividenda od HTea i INe )[smiley]
ova situacija je režija mirovinaca kojima odgovara pad cijena + inv.fondova koji moraju prodavati da bi isplatili udjelničare + trejderi i marginaši
cijene su već jako, jako povoljne, a rasplet se bliži[thumbsup]