a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali.
pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti.
Tu ima najviše prostora, jedva čekam kad se stavimo na kupnju 100 000 komada po 0,05 kuna, pa ti onda netko uleti 250 000 0,051 kunu
gorgija: ” a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali. pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti. ” Tu ima najviše prostora, jedva čekam kad se stavimo na kupnju 100 000 komada po 0,05 kuna, pa ti onda netko uleti 250 000 0,051 kunu
3 000 000 milijuna dionica ne bi bilo problem po 0,051 Kn kupiti[thumbsup]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=82e98627-6be9-47fd-8b7e-bc70141bd0b1&ref=lastadd
Stojić: Tržište nije problem ni napuhati ni srušiti
Crobex je sada na odnosu cijene i zarade po dionici (P/E ratio) od 21 do otprilike 21,4, kaže Stojić. U ovoj godini u Hypu očekuju rast zarade po dionicama kompanija sadržanih u Crobex indeks od otprilike 15 posto. “Ako se usporedi sa sličnim indeksima po osnovu ta dva kriterija, domaći burzovni indeks neznatno je čak i podcijenjen”, kaže Stojić.
“Tehnički gledano, možemo uočiti na kretanju Crobex indeksa formaciju opadajućeg klina, koja pokazuje da smo vrlo blizu njegova zatvaranja. Na razini od otprilike 3200 do 3300 bodova prilično je čvrsta razina podrške na tržištu”, ističe Stojić. Posljednji puta oko tih razina Crobex se kretao u zadnjem tromjesečju 2006. godine.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=82e98627-6be9-47fd-8b7e-bc70141bd0b1&ref=lastadd Stojić: Tržište nije problem ni napuhati ni srušiti Crobex je sada na odnosu cijene i zarade po dionici (P/E ratio) od 21 do otprilike 21,4, kaže Stojić. U ovoj godini u Hypu očekuju rast zarade po dionicama kompanija sadržanih u Crobex indeks od otprilike 15 posto. “Ako se usporedi sa sličnim indeksima po osnovu ta dva kriterija, domaći burzovni indeks neznatno je čak i podcijenjen”, kaže Stojić. “Tehnički gledano, možemo uočiti na kretanju Crobex indeksa formaciju opadajućeg klina, koja pokazuje da smo vrlo blizu njegova zatvaranja. Na razini od otprilike 3200 do 3300 bodova prilično je čvrsta razina podrške na tržištu“, ističe Stojić. Posljednji puta oko tih razina Crobex se kretao u zadnjem tromjesečju 2006. godine.
stojić čita forum, tralala!
Bruxelles – Europski parlament, prema projekcijama svojih troškova za slijedeću godinu, računa na članstvo Hrvatske u Europskoj uniji tijekom 2.010. godine. U izvješću glavnog tajnika EPea o preliminarnim nacrtima troškova za financijsku godinu 2009.g kaže se da: “Sadašnje vremenske projekcije ukuazuju na mogućnost ulaska Hrvatske tijekom 2.010. godine.”
Za Hrvatske promatrače za 2.009. godinu predviđa se privremeni iznos od pola milijuna eura.
teletekst RTL-a str 112[smiley]
Evo linka za one koji su izgubili nadu u fundamente i prešli na kristalne kugle
Vaš link[lol]
Ne može pomoći ni da nas sutra prime u EU. Već bi se našao neki razlog za padanac. Pa ispada
da je tržište zbilja bilo napuhani balon, nažalost izgleda bez temelja. Zato sve ode u P.M. Najbolje
zamrznuti sve nekoliko mjeseci.
a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali.
pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti.
A tek u minusu [proud]… možda odemo 200 % dolje pa da barem jednom naučimo nešto od naših novinara i pardon novinarki [smiley].
gorgija: ” a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali. pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti. ” A tek u minusu [proud]… možda odemo 200 % dolje pa da barem jednom naučimo nešto od naših novinara i pardon novinarki [smiley].
što, grobi na [color=blue]minus[/color] 3600?[shocked]
Astralis: ” gorgija: ” a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali. pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti. ” A tek u minusu [proud]… možda odemo 200 % dolje pa da barem jednom naučimo nešto od naših novinara i pardon novinarki [smiley]. ” što, grobi na [color=blue]minus[/color] 3600?[shocked]
Naravno, trebamo platiti samu činjenicu što smo budale, pa smo kupovali dionice.[cool]
ADRS-P-A -300kn. 300 kuna po dionici za državnu riznicu.[shocked]