Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I onomad je kiša padala četrdest dana i četrdeset noći, ali je, također, jednog dana prestala……pa tko ne mora “vratiti arku banci” taj će preživjeti.

Genijalno

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@mrnjau

ma pusti tog Božjeg poslanika.
jako je originalan kada predviđa daljnji pad.
šta nije baja (s dva jaja) pa predvidi skori rast.

svemu dođe kraj pa i doživotnoj korekciji[wink][tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@mrnjau

e jesi ti …
ma nije to nego ako ima te prodajte , to je moje mišljenje , ne navlačim nikog
već mislim da će se moći kasnoje jeftinije nadokupit.

vlad1111:

@mrnjau

e jesi ti …
ma nije to nego ako ima te prodajte , to je moje mišljenje , ne navlačim nikog
već mislim da će se moći kasnoje jeftinije nadokupit.

Ako svi počnemo prodavat, to je sigurno. Ovo me podsjeća na Zlatnu koku i slične lance sreće. Prvi koji krene dobiva najviše , a onaj zadnji je pušiona

Čini mi se da su ove ostale teme na forumu postale potpuno besmislene. Što je uopće bitno kako koja firma radi, kad ćemo ionako sve rasprodat, tako da bi kupili što jeftinije.
Kraj prodaje će biti kad vrijednosti dionica budu malo više od nule jer tad smo sigurni da smo dosegnuli dno. Da vidimo ko će biti taj najuspješniji, svaka mu čast unaprijed.

vlad1111: ” @mrnjau ma pusti tog Božjeg poslanika. jako je originalan kada predviđa daljnji pad. šta nije baja (s dva jaja) pa predvidi skori rast. svemu dođe kraj pa i doživotnoj korekciji[wink][tongue] ” e jesi ti … ma nije to nego ako ima te prodajte , to je moje mišljenje , ne navlačim nikog već mislim da će se moći kasnoje jeftinije nadokupit.

kolega, svatko ima svoj investicijski stil i pristup
ja sada ne bih prodavala ni za živu glavu
ne vidim nikakvu računicu u tome da prodajem na ovako niskim razinama
kao prvo, čini mi se nerazumnim prodavati kada mi je portfelj u minusu
drugo, prodajom samo potičemo daljnji pad burze, a meni je u interesu da to raste, a ne pada
moja je strategija pokupiti dividende
dokupiti
i čekati

free tibet

Ja stvarno imam filing da će se oproaviti sve sredinom 4.-og mjeseca kad se uvidi da taj braniteljski fond i nije neki bauk i kad ovi što su prodavali da bi mogli jeftino uletiti u HT i INU ponovo vrate lovu na TK.

Ja stvarno imam filing da će se oproaviti sve sredinom 4.-og mjeseca kad se uvidi da taj braniteljski fond i nije neki bauk i kad ovi što su prodavali da bi mogli jeftino uletiti u HT i INU ponovo vrate lovu na TK.

Potpisujem. Mislim da smo vrlo blizu dna i da je vrijeme za šoping.

Oporavak će uslijediti kada bankarsko-fondovska mafija utovari dovoljno dionica po ovako turbo niskim cijenama na svoje privatne račune. Nakon toga će njihovi fondovi (otvoreni i mirovinski) krenuti u šoping, te napokon na vrhuncu cijena pokupovati njihove dionice. To se dešavalo prije a dešavati će se i ubuduće jer imamao nesposobnu Hanfu i HNB. Svaki dan se ponavlja isti scenario kada se odmah na početku trgovanja ruši cijena da bi se izazvala panika, a zatim se od paničara kupuje na rasprodaji.

ne bi ja žurio sa šopingom…
kažu kolege dno je na 3200, je jedno, onda slijedeće na 2500, ali sigurno neće ispod 2000
nažalost po grafu stvarno ne vidim zašto bi trebali stati prije 3000-3200, meni ne izgleda na dobro

pozdrav

a ja ne vidim zašto bismo uopće ikada stali.

pa tek ispod 1 kn se može najljepše lipariti.

blizu smo kraja korekcije.
ako nismo,eeee, (čoviče, ko to viče?!), ostavljam se ta zauvijek.
osim indikatora[smiley]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close