Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema oporavka burze prije dolaska njenog na samo dno a njeno
dno nije prije 3000 bodova ako ne i niže zato svo ovo trgovanje
koje se sada odvija , sitno je šćućarenje sitnih ribica.

vidim da si ti fino u kešu, pa je lako sada ovakve prognoze bacati

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ponavljam ovi koji su prodavali su krivo procijenili globalnu situaciju ali su se “zeznuli” jer vani su burze stabilne. Međutim mafija je ta koji ruši i dalje i laže ljudima da je takav globalni trend. Ma doći ćemo mi uskoro na svoje koji nismo prodali. Nebojte se. Dobro radimo , ne treba biti lakom i 5 puta zarađivati na jednom rastu. Bog to kažnjava.

Nisam im vjerovao…, nisam daytrader…, u dionicama nisam zbog dnevne zarade…,
Pokušavam se uvjeravati da su dionice dugoročno ulaganje i da nakon oblaka uvijek dolazi sunce… koje na godišnjoj razini pobijedi oblake bar sa 20%….

pokusavam se i ja uvjeriti i sve sam vise uvjeren da mi je portfelj jako dugorocan, pogotovo sto sam KOEI kupovao i po 1.300kn

“Please, God, Just One More Bubble.”

doodd:

nije to već je to puka realnost naše tržište je u oblacima ,
treba ga jednostavno ohladiti, to se sada dešava samo nije još sa time gotovo. ima još do dna .
pogledajmo viro , dalekovod, končar , perjanice nekadašnje atlanska , uljanik , građevinci ostali.
ima tu puno puno gnjiloga medju njihovim izvještajima , koliki su im samo financijski prihodi, prikazuju,
fakurirano kao naplaćeno, sve je to jedna veliki napuhani balon.
pogledaj kojim se smicalicama koriste analitičari hypo banke koja je poznata po svemu i svačemu navlače balavurdiju (koja mi na temi končara , poručuje da jedem g….) da kupuju ono iz čeka žele pod hitno van. nevjerovatno je da ljudi na o padaju.

NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU,pogledajte promete na nekim dionicama

NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU

Ma ne zajebaji… A tko onda prodaje u ovako velikim blokovima??? Mali?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

doodd: ” nema oporavka burze prije dolaska njenog na samo dno a njeno dno nije prije 3000 bodova ako ne i niže zato svo ovo trgovanje koje se sada odvija , sitno je šćućarenje sitnih ribica. ”

-kolega BUDD, pa onda ćemo i mi zaraditi, njemu prodamo kad bude 3000 bodova,pa mi čekamo dno na 2400, !!

počela je kupovina [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Pa rijetko koga više mogu navuć da prodaje s ovakvim gubitkom

cim dam jedan post iza mene se otvori 3-4 cenzurirana posta . ljudi morali bi prastojnije

NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU,pogledajte promete na nekim dionicama

Kolega nemojte otkrivati sve. Pustite ljude neka prodaju ako hoće. Jasno je pametnome da je ovaj pad režiran a zna se i zbog čega. Ovo što se sada dešava je pretakanje sa predznakom – . To što većina gubi …sorry…[sad]
Bit će bolje za koju godinu…[smiley]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

New Report

Close