nema oporavka burze prije dolaska njenog na samo dno a njeno
dno nije prije 3000 bodova ako ne i niže zato svo ovo trgovanje
koje se sada odvija , sitno je šćućarenje sitnih ribica.
vidim da si ti fino u kešu, pa je lako sada ovakve prognoze bacati
Ponavljam ovi koji su prodavali su krivo procijenili globalnu situaciju ali su se “zeznuli” jer vani su burze stabilne. Međutim mafija je ta koji ruši i dalje i laže ljudima da je takav globalni trend. Ma doći ćemo mi uskoro na svoje koji nismo prodali. Nebojte se. Dobro radimo , ne treba biti lakom i 5 puta zarađivati na jednom rastu. Bog to kažnjava.
Nisam im vjerovao…, nisam daytrader…, u dionicama nisam zbog dnevne zarade…,
Pokušavam se uvjeravati da su dionice dugoročno ulaganje i da nakon oblaka uvijek dolazi sunce… koje na godišnjoj razini pobijedi oblake bar sa 20%….
pokusavam se i ja uvjeriti i sve sam vise uvjeren da mi je portfelj jako dugorocan, pogotovo sto sam KOEI kupovao i po 1.300kn
doodd:
”
”
nije to već je to puka realnost naše tržište je u oblacima ,
treba ga jednostavno ohladiti, to se sada dešava samo nije još sa time gotovo. ima još do dna .
pogledajmo viro , dalekovod, končar , perjanice nekadašnje atlanska , uljanik , građevinci ostali.
ima tu puno puno gnjiloga medju njihovim izvještajima , koliki su im samo financijski prihodi, prikazuju,
fakurirano kao naplaćeno, sve je to jedna veliki napuhani balon.
pogledaj kojim se smicalicama koriste analitičari hypo banke koja je poznata po svemu i svačemu navlače balavurdiju (koja mi na temi končara , poručuje da jedem g….) da kupuju ono iz čeka žele pod hitno van. nevjerovatno je da ljudi na o padaju.
NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU,pogledajte promete na nekim dionicama
NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU
Ma ne zajebaji… A tko onda prodaje u ovako velikim blokovima??? Mali?
doodd: ” nema oporavka burze prije dolaska njenog na samo dno a njeno dno nije prije 3000 bodova ako ne i niže zato svo ovo trgovanje koje se sada odvija , sitno je šćućarenje sitnih ribica. ”
-kolega BUDD, pa onda ćemo i mi zaraditi, njemu prodamo kad bude 3000 bodova,pa mi čekamo dno na 2400, !!
NEMOJ TE SE ZAVARAVATI , FONDOVI NAVELIKE KUPUJU I NAVLAČE VAS NA NIŽU RAZINU,pogledajte promete na nekim dionicama
Kolega nemojte otkrivati sve. Pustite ljude neka prodaju ako hoće. Jasno je pametnome da je ovaj pad režiran a zna se i zbog čega. Ovo što se sada dešava je pretakanje sa predznakom – . To što većina gubi …sorry…[sad]
Bit će bolje za koju godinu…[smiley]