Nevjerojatno, nakon zelenila prošli tjedan i u petak, EU danas opet kompletno zelena!
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Baš me zanima hoće li ovaj blesavi crobex i danas opet biti u crvenome, ili će se napokon uskladiti s EU i zazeleniti! [cool]
Kod nas će zeleniti kad mirovinci krenu, a kad će to biti samo oni znaju. Kupuju ko luđaci INGRU na 50-60.000 a na 34.000 im je preskupa il misle da će je dobit jeftinije?
Baš me zanima hoće li ovaj blesavi crobex i danas opet biti u crvenome, ili će se napokon uskladiti s EU i zazeleniti! [cool]
mogli bi se zazeleniti, ima dosta povlacenja naloga na prodaji zadnjih pola sata. pogotovo na dlkv, igh, viro, pbz
cak i na hdel, ali tamo nema ponude.
jedino mudraci na ht-u stavljaju prodajne naloge ispod kupovnih[thumbsup]
Mislim da nama crvenilo ne gine. Jedino me danas zanima na kolikom prometu…
Ne, ne vjerujem da ćemo danas biti crveni jer je Eu kompletno zelena:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
a i Azija je kompletno zelena:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
Danas očekujem lijep zelen dan čak i za naš crobex [thumbsup]
Poslovni rezultati kompanija novi tamni oblak nad Wall Streetom
Ovoga tjedna na Wall Streetu počinje sezona objave poslovnih rezultata ostvarenih u prvom tromjesečju, pa će ulagači pozorno pratiti koliko je usporavanje rasta američkog gospodarstva utjecalo na kompanije.
I dalje moguća korekcija Konzuma, Zvijezde, Leda, Tiska, Belja,i građevinara.
DiAbLeRo:
”
Mislim da nama crvenilo ne gine. Jedino me danas zanima na kolikom prometu… ”
Ne, ne vjerujem da ćemo danas biti crveni jer je Eu kompletno zelena:
Ne znam šta da ti kažem… Poučen proteklim tjednom kada su svi rasli, mi smo padali, očekujem takav trend i ovaj tjedan. Mislim da će danas našu burzu rušiti margin callovi od petka, opći sentiment tržišta, a da ćemo umjereno rasti tek krajem ovoga mjeseca. Do tada očekujem pad, ali ne usuđujem se prognozirati do kojih razina.
EDIT: pogledaj samo kako su oni veliki nalozi na kupnji nestali…
napisem kako se povlaci kupnja na dlkv i onda netko utrpa 260 komada na 906[angry]
CROBEX ZELENO, na yahoo finance nakon što su mjesecima udarne vijesti bile kreditna kriza i ostalo, danas prvi puta su te vijesti stavljene izvan fokusa ! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
sync
korisnik od: 17.07.2006.
CROBEX ZELENO, na yahoo finance nakon što su mjesecima udarne vijesti bile kreditna kriza i ostalo, danas prvi puta su te vijesti stavljene izvan fokusa ! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ništa od rasta danas još pad ipak je ponedjeljak.[bye][bye][cry]
Širenje kreditne krize na druga tržišta donosi stabilnost dolaru
Očekuje se da će američki dolar ovoga tjedna zadržati dobitke od prošloga tjedna jer posljednji podaci ukazuju da se posljedice kreditne krize, zbog koje američkom gospodarstvu prijeti recesija, možda šire na druga tržišta.[bye][bye][cry]
Zeleni val i dalje se valja Europom i Azijom, sad čekamo da zapljusne i obale našeg crobexa [thumbsup]
I ja očekujem,da ću se udati,ali evo već27godina čekam i – ništa!Sve se nekako crvenim pred udvaračimpa mi je i badić pocrvenio od čekanja…[kiss]
Što će se dogoditi:
fondovi koji su izloženi eu i usa burzama će početi rasti na hrportfoliu … ekipa će lagano početi stavljati novce u njih … zatim će ovi fondovi koji su izloženi našim dionicama morati polako stabilizirati cijene svojih udjela, jer će im gotovina izmicati u ove prve koje sam spomenio … i eto ti zelenjave i kod nas …
na domaću burzu mogu utjecati, ali na ove vanjske ne … ostalo će odraditi mali sa svojim malim ulozima …
moglo bi uskoro opet … akcija, bez ulazne naknade …