Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Negdje početkom 5 mjeseca.

SAM PROTIV SVIH

12.4 BF
16.4. EXD HT
11.5. izbori

znači slijedi nam mjesec dana neizvjesnosti … jer će fonovi iskoristiti ove događaje, da bi dodatno zamutili vodu …

nakon ovoga, stvarno ne vidim više razloga za padanje …

I love the Smell of Profits in the Morning

Mislim da će dobra TA sada nam trebati ko žednom vode.

SAM PROTIV SVIH

Mislim da će dobra TA sada nam trebati ko žednom vode.

a napisao sam na Komentarima … da vidim veliku divergenciju na DJI (RSI) … osim toga ne reagiraju na loše vijesti, veliki volumeni trgovanja, pada cijena comoditiesa, znači USA je akceptirala krizu i sada se traže signali za UP …

što se nas tiče, još smo u slobodnom padu i pitanje je do kuda … pogledom na graf, nameće se 3.200 kao zaustavni trak … e sad

Wall Street Awaits 1st Quarter Corporate Earnings Reports, Along With Housing Sales Data

isto vrijedi i za nas … dakako da bi dobar 1Q bio znak održivog rasta firmi …

jel znaš možda na kojoj stranici mogu vidjeti ove podatke za prodaju kuća i kada ide ta objava?

3200 samo u slučaju pobijede Nikolića.

SAM PROTIV SVIH

Ja na blumbiju vidim svaki dan.Pogledaću sutra da sada nepalim pa ti pošaljem na pm.

SAM PROTIV SVIH

Mislim svaki dan izlaze za razna područija pokazatelji.

SAM PROTIV SVIH

Problem Nikolićeve pobijede je taj što otvara mogućnost građanskog rata u SRBIJINaglasak je da ta mogućnost građanskog rata bi imala uticaj na nas gospodarski zbog pada turizma i velike povezanosti prema velikim kapitalu koji su naši gospodarstvenici tamo uložili na žalos u toj situaciji ni NATO ne pomaže .Avax dali sada vidiš problem?

Ma kužim ja što si želio reći, ali smatram da su i dalje šanse za nekakav građanski rat (a kamo li rat širih razmjera sad kad HR ulazi u NATO) gotovo ravne nuli jer ni Rusija, kao nekakav srpski saveznik, neće gurati Srbiju u novi rat i poraz. Nikolićevo laprdanje je samo predizborna retorika koja će naglo utihnuti nakon izbora čak i da on pobijedi, za što ni nije prevelika šansa. Sjetimo se naših izbora i obećanja o ZERP-u, a pogledajmo spuštanje gaća kad su nas stisli. Isto bi bilo i da dobije Nikolić tako da i dalje smatram da bi eventualna pobdjeda Nikolića (pogotovo u svjetlu Bushevih izjava da NATO i USA stoje uz nas) za naše tržište bila neutralna, a možda čak i pozitivna zbog povlačenja kapitala iz Srbije nazad u Hrvatsku.

Što se tiče NATO-a i posjeta Busha, mislim da ćemo ovdje tek kapitalizirati mnoge stvari, a jedna od njih bi trebao biti i rast kreditnog rejtinga HR što bi bio dobar signal stranim ulagačima za vraćanje na HR tržište. Ne zaboravimo da je naša burza prednjačila zadnja 3 mjeseca u HR i regiji po padu s nekih -30%, a tim neselektivnim padom mnoge su dionice opet postale podcijenjene i dobra prilika za kupnju, pogotovo one koje su nedavno objavile odlične poslovne rezultate za 2007.
Uz to mi smo zemlja koja će u bliskoj budućnosti ući u EU, a to opet znači pojačani dolazak stranog kapitala, nastavak preuzimanja određenih uspješnih firmi u HR itd…

Ignore: KressoM, delux

Nevjerojatno, nakon zelenila prošli tjedan i u petak, EU danas opet kompletno zelena!

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Baš me zanima hoće li ovaj blesavi crobex i danas opet biti u crvenome, ili će se napokon uskladiti s EU i zazeleniti! [cool]

Ignore: KressoM, delux

Mislim da nama crvenilo ne gine. Jedino me danas zanima na kolikom prometu…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Nevjerojatno, nakon zelenila prošli tjedan i u petak, EU danas opet kompletno zelena! http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Baš me zanima hoće li ovaj blesavi crobex i danas opet biti u crvenome, ili će se napokon uskladiti s EU i zazeleniti! [cool]

Napokon su investicijske banke očistile i otpisale gubitke izazvane na američkom tržištu nekretnina!
I novac se ponovno vraća na burze. Zar je to nešto čudno.

New Report

Close