Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Geronimo
[thumbsup] Odlična analiza.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Naša burza je pod pritiskom zbog BF i pod puno većim zbog izbora u SRBIJI,još tu treba dodati i Amere i neobrazovanost pojedinih fond menagera koji neznaju prepoznati situaciju u svijetu već čekaju sigurne signale da se Ameri oporavljaju a to su im DJI na 12800 i S&Piznad 1400.Ako bi sljedeći ili onaj idući tjedan Ameri dohvatili te razine te se BF riješio pozitivno a i ankete u SRBIJI pokazale veću prednost TADIĆA moglo bi biti jurnjave ali prema gore.Moja procijena CROBEX vrlo brzo na 4400-4500. Uvijet je da se te tri stvari poklope.Mada sam već siguran da naši instintcionalci već sada sa sigurnošću znaju dali su stvari sa BF riješene ili nisu. Kako ćemo mi mali znati ?Jednostavno ako ovaj tjedan se bude padalo na malo prometu stvar je sa BF riješena pozitivno a ako bude pada na većem onda je negativno,ankete u SRBIJI sami možete pratiti a za stanje u Americi ću se potruditi da vas sve na vrijeme obavijestim. Pozdrav od poglavice.

Ako se prodaja INE i HT-a bude odvijala blok – transakcijama to se neće ni osjetiti na burzi!

Ako ne želite čekati duži period za povrat Vaše investicije,možete istog dana nakon upostave ponovnog trgovanja predmetnom dionicom postaviti Vaš nalog za prodaju (dionice koje ste upravo kupili) svega par postotaka više (4-7%) od cijene na kojoj je trgovanje zaustavljeno i tako u jedan dan priskrbiti Vama i Vašoj obitelji ‘bankarskih’ 4-7%

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ako ne želite čekati duži period za povrat Vaše investicije,možete istog dana nakon upostave ponovnog trgovanja predmetnom dionicom postaviti Vaš nalog za prodaju (dionice koje ste upravo kupili) svega par postotaka više (4-7%) od cijene na kojoj je trgovanje zaustavljeno.

A ako ne uspije, postali ste dugoročni investitor u toj dionici, što na ovim razinama i nije više toliko strašno
[lol]

Uglavnom se slažem s Geronimovim razmišljanjem, osim u dijelu korelacije s izborima u Srbiji. Hrvatska je pred par dana dobila pozivnicu u NATO, a sam Bush je prlikom posjeta Zg izjavio da se Hrvatska više nikad neće morati bojati za svoju slobodu jer su sada uz nas NATO i USA.
Time je Hrvatska, barem psihološki, napravila veliki iskorak s Balkana i zveckanja oružjem, tako da što se naše burze tiče, i nije više toliko bitno tko će dobiti izbore u Srbiji. Dapače, da Tadić izgubi to bi vjerojatno značilo potpuni bijeg zapadnog kapitala s srbijanske burze i prelazak na stabilnije tržište (Hrvatska).

Ignore: KressoM, delux

Burzomlat:

Ako ne želite čekati duži period za povrat Vaše investicije,možete istog dana nakon upostave ponovnog trgovanja predmetnom dionicom postaviti Vaš nalog za prodaju (dionice koje ste upravo kupili) svega par postotaka više (4-7%) od cijene na kojoj je trgovanje zaustavljeno.

A ako ne uspije, postali ste dugoročni investitor u toj dionici, što na ovim razinama i nije više toliko strašno
[lol]

Ako ne uspije,nesvijesno ulazite u sferu metafizike i suludih analiza u kojima imate dojam da na cijenu Vaše dionice utjeću faktori poput : otapanja ledenjaka, pojave polarne svijetlosti i izbora Uzbekistanskog premijera

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Problem Nikolićeve pobijede je taj što otvara mogućnost građanskog rata u SRBIJINaglasak je da ta mogućnost građanskog rata bi imala uticaj na nas gospodarski zbog pada turizma i velike povezanosti prema velikim kapitalu koji su naši gospodarstvenici tamo uložili na žalos u toj situaciji ni NATO ne pomaže .Avax dali sada vidiš problem?

SAM PROTIV SVIH

1. BF riješen,Ameri riješeni ,pobijeda Nikolića -CROBEX 3200
2.BF riješen,Pobijeda Tadića,Ameri u problemima Crobex 3600-3850
3.Ameri riješeni,Pobijeda TAdića,BF nije riješen Crobex 3450-3850
4.Sve riješeno pozitivno Crobex u prvom valu rasta na 4400-4500

SAM PROTIV SVIH

Što se srbije tiče, EU im neće pustiti da rade što hoće. Ako se ne varam, zadnji put su im ponudili onaj sporazum “za pridruživanje” neku x verziju. Sad je i rusima u interesu mir dolje, dok ne srede naftnu industriju… Meni se jednostavno čini da su gospodarski interesi prejaki

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Skoro zaboravih 5
5.Sve negativno CROBEX 2800

1.Šanse Amera da su izašli iz krize 65% naprema 35%
2.Šanse da je BF riješen 75-25%
3.Šanse da Tadić dobije izbore 55%-45%

SAM PROTIV SVIH

Što se srbije tiče, EU im neće pustiti da rade što hoće. Ako se ne varam, zadnji put su im ponudili onaj sporazum “za pridruživanje” neku x verziju. Sad je i rusima u interesu mir dolje, dok ne srede naftnu industriju… Meni se jednostavno čini da su gospodarski interesi prejaki

Slažem se u potpunosti isto tako vrijedi i za BF

SAM PROTIV SVIH

Kad su ti izbori u brbiji?

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close