Troteru, burza će reagirat sa zakašnjenjem, ništa ne sada vaditi. To i je mafiji cilj ali od mene neće dobiti Dlkv ispod 2000, PBZ ispod 2000….pa ni Cror ispod 400 kn![cry]
da izbjegneš dodatne troškove prebaci Cror direktno na unuke, ne prvo na djecu…
Bush obećao da će poslati trgovačku delegaciju a i s Wall Streeta na polasku su mu poručili da se raspita o ulaganjima u našu zemlju.[thumbsup]
[lol] [lol] [lol]
kak se netko može umoriti od prodaje?[huh] pa ne viću na placu…DIJONICA, DIJONICA….JEFTINE A FRIŠKE…AJMO AJMO SVE DAM SAMO DA PRODAM!
…
bit će i toga kad zatvore burzu.
na pazar pa u bilježnika-[tongue]
Na pomalu kraj svjetske krize ali to ne vrijedi za Hr…….[shocked]
falco: ” http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4bd5e849-367e-4f7e-93d7-e021d550115c&ref=lastadd ” Na pomalu kraj svjetske krize ali to ne vrijedi za Hr…….[shocked]
Kolega, gdje je nestao optimizam?
Ugodno iznenadenje danas na business.hr-u «Na pomolu kraj financijske svjetske krize?»
Sjetimo se nekih njihovih naslova od proslog tjedna,koji su bili sve samo ne ozbiljni.
U cetvrtak ujutro prije otvaranja nase burze stave naslov – «Probudeni strahovi od recesije srusili Wall Street».
Dva dana prije te objave su svi njihovi indeksi otisli gore vise od 3 %,a dan na koji se odnosi taj clanak indeksi su pali Dow Jones -0.3%, S&P -0.19% i Nasda -0.06%,neznam gdje su on vidjeli to rusenje,ali na Wall Streetu sigurno nisu. ( nakon onakvog rasta ocekivao se i malo vec pad od gore navedenog)
U petak u 16 h novi naslov : «Najveci mjesecni pad zaposlenosti u SAD-u u pet godina upucuje na recesiju»
Ako usporedimo taj clanak sa ponasanjem njihovog trzista u petak – vidjet cemo da njihovi dionicari ni neznaju da su upravo usli u recesiju,trebao bi im netko javit,ovako bezveze gube novce.
Evo jos jedan zanimljiv naslov : «Jakovcevic: Koristi od NATO-a vec su anticipirane u vrijednosti dionica»
Mislim da su se jako namucili kako bi nasli nekog tko bi tako nesto izjavio,sigurno im nije bilo lako.
Ako usporedimo nas CROBEX koji je pao u zadnja 3 mj. 30% i njihove indekse koji su pali u 3 mj. manje od 5%,onda bi i slijepac vidio da mi moramo jos jako puno padat kako bi dosli na njihove razine i da su ovi nasi padovi iz dana u dan kao i ovi bombasticni naslovi skroz opravdani. [lol] [lol] [lol] [lol]
Neznam stvarno cemu ovakvo pisanje zadnjih par dana – kao da na trzistu i bez toga nema dovoljno losih vijesti, kao da im ova panika nije dovoljna, pa kupnje na vecini dionica skoro i nema!
Pozdrav.
fondovi su već počeli sa s prikupljanjem dionica.
njima trebaju veće količine.
fondovi su već počeli sa s prikupljanjem dionica.
njima trebaju veće količine.
kako znas ?
ja vidim samo da inu skupljaju , a sa drugima se igraju vise nego ja .
Ugodno iznenadenje danas na business.hr-u «Na pomolu kraj financijske svjetske krize?»
zašto je ovaj naslov ozbiljan a oni prije su bili neozbiljni?
Čini mi se da bi naslov isto tako mogao biti “Nastavak svjetske financijske krize?” i ne bi bio pogrešan u odnosu na tekst.