Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Troteru, burza će reagirat sa zakašnjenjem, ništa ne sada vaditi. To i je mafiji cilj ali od mene neće dobiti Dlkv ispod 2000, PBZ ispod 2000….pa ni Cror ispod 400 kn![cry]

da izbjegneš dodatne troškove prebaci Cror direktno na unuke, ne prvo na djecu…

Heaven or Las Vegas

Nadam se da ćemo se slijedeći tjedan odbiti od na prema gore, ako ne onda tonemo za dokup.[lol]

Bush obećao da će poslati trgovačku delegaciju a i s Wall Streeta na polasku su mu poručili da se raspita o ulaganjima u našu zemlju.[thumbsup]

[lol] [lol] [lol]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

kak se netko može umoriti od prodaje?[huh] pa ne viću na placu…DIJONICA, DIJONICA….JEFTINE A FRIŠKE…AJMO AJMO SVE DAM SAMO DA PRODAM!

bit će i toga kad zatvore burzu.
na pazar pa u bilježnika-[tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4bd5e849-367e-4f7e-93d7-e021d550115c&ref=lastadd

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4bd5e849-367e-4f7e-93d7-e021d550115c&ref=lastadd

Na pomalu kraj svjetske krize ali to ne vrijedi za Hr…….[shocked]

na 4300 sve prodajem...

falco: ” http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4bd5e849-367e-4f7e-93d7-e021d550115c&ref=lastadd ” Na pomalu kraj svjetske krize ali to ne vrijedi za Hr…….[shocked]

Kolega, gdje je nestao optimizam?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ugodno iznenadenje danas na business.hr-u «Na pomolu kraj financijske svjetske krize?»

Sjetimo se nekih njihovih naslova od proslog tjedna,koji su bili sve samo ne ozbiljni.

U cetvrtak ujutro prije otvaranja nase burze stave naslov – «Probudeni strahovi od recesije srusili Wall Street».
Dva dana prije te objave su svi njihovi indeksi otisli gore vise od 3 %,a dan na koji se odnosi taj clanak indeksi su pali Dow Jones -0.3%, S&P -0.19% i Nasda -0.06%,neznam gdje su on vidjeli to rusenje,ali na Wall Streetu sigurno nisu. ( nakon onakvog rasta ocekivao se i malo vec pad od gore navedenog)

U petak u 16 h novi naslov : «Najveci mjesecni pad zaposlenosti u SAD-u u pet godina upucuje na recesiju»
Ako usporedimo taj clanak sa ponasanjem njihovog trzista u petak – vidjet cemo da njihovi dionicari ni neznaju da su upravo usli u recesiju,trebao bi im netko javit,ovako bezveze gube novce.

Evo jos jedan zanimljiv naslov : «Jakovcevic: Koristi od NATO-a vec su anticipirane u vrijednosti dionica»
Mislim da su se jako namucili kako bi nasli nekog tko bi tako nesto izjavio,sigurno im nije bilo lako.

Ako usporedimo nas CROBEX koji je pao u zadnja 3 mj. 30% i njihove indekse koji su pali u 3 mj. manje od 5%,onda bi i slijepac vidio da mi moramo jos jako puno padat kako bi dosli na njihove razine i da su ovi nasi padovi iz dana u dan kao i ovi bombasticni naslovi skroz opravdani. [lol] [lol] [lol] [lol]

Neznam stvarno cemu ovakvo pisanje zadnjih par dana – kao da na trzistu i bez toga nema dovoljno losih vijesti, kao da im ova panika nije dovoljna, pa kupnje na vecini dionica skoro i nema!

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

fondovi su već počeli sa s prikupljanjem dionica.
njima trebaju veće količine.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

fondovi su već počeli sa s prikupljanjem dionica.
njima trebaju veće količine.

kako znas ?
ja vidim samo da inu skupljaju , a sa drugima se igraju vise nego ja .

najvrednije stvari u životu su besplatne

Ugodno iznenadenje danas na business.hr-u «Na pomolu kraj financijske svjetske krize?»

zašto je ovaj naslov ozbiljan a oni prije su bili neozbiljni?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Čini mi se da bi naslov isto tako mogao biti “Nastavak svjetske financijske krize?” i ne bi bio pogrešan u odnosu na tekst.

meandar

New Report

Close