Tehnička analiza je za uređena (i dovoljno velika) tržišta koja ne može poljuljati jedan jedini (npr. braniteljski) fond.
Pratim tehničare, pa ću prenijeti i zaključak današnjih postova;
ukoliko se ne odbijemo od dna i krenemo prema gore – onda idemo prema dolje… [lol]
Moje skromno misljenje o predvidjanjima o daljnjim tijekovima na trzistu…. Prema dosadašnjem iskustvu….svaka cast fundamentalistima, ali od pocetka godine pratim sta pricaju “tehnicari” i na zalost, do sada su uvijek bili u pravu…a ni sada nam ne nude ljepsu sliku…
fundamentalisti su uvijek opasni.
bar nam nema bin ladena na burzi.
bolje vako.
“Ako ikada hrvatskom narodu zaprijeti bilo kakva opasnost, NATO i Amerika će stajati uz vas i tvrdim da vam nitko nikada neće moći oduzeti vašu slobodu”, poručio je predsjednik Bush. Po meni burza mora ovo kapitalizirat, ako ne onda smo defeinitivno propali, ovo nije kurtoazna recenica, ona mora znacit revoluciju na zse jer je psihologija jako bitna… ako ne, vadim sve sa zse…
1.Tehnička analiza je za uređena (i dovoljno velika) tržišta koja ne može poljuljati jedan jedini (npr. braniteljski) fond.
2. Pratim tehničare, pa ću prenijeti i zaključak današnjih postova; ukoliko se ne odbijemo od dna i krenemo prema gore – onda idemo prema dolje… [lol]
ad 1.
nije baš tako.
ono što je njima,_velikim tržištima_ , npr. bear s., to je nama npr rasprodaja az-a.
bitan je odnos veličine nekog utjecaja prema tržišnoj kapitalizaciji i prometu burze
ad 2.
istina.
ili smo na dnu ili idemo još dole[lol]
za one koji ne znaju: 2/3 portfelja mi je u dionicama.
no druk.
osim za hajduk.
[cry]
“Ako ikada hrvatskom narodu zaprijeti bilo kakva opasnost, NATO i Amerika će stajati uz vas i tvrdim da vam nitko nikada neće moći oduzeti vašu slobodu”, poručio je predsjednik Bush. Po meni burza mora ovo kapitalizirat, ako ne onda smo defeinitivno propali, ovo nije kurtoazna recenica, ona mora znacit revoluciju na zse jer je psihologija jako bitna… ako ne, vadim sve sa zse…
aha….i moj brat također….šta trebaju značit te riječi jednog predsjednika koji by the way više to neće ni biti ubrzo?? ništa…..ne očekuj nikakve pomake zbog ovoga……ako nas pozivnica za NATO, odlični GFI, otvaranje novih poglavlja prema EU….ako nas sve to nije pomaklo…..e pa onda neznam šta će više i kada će….
ali ajde navijam za ovo tvoje….ipak sam i ja 100% u dionicama…..
Svaka čast, čudi me da nema više ovakvih postova.
Ipak je ovo bio povijesni dan za nas. Bush obećao da će poslati trgovačku delegaciju a i s Wall Streeta na polasku su mu poručili da se raspita o ulaganjima u našu zemlju.[thumbsup]
trotter:
”
”
aha….i moj brat također….šta trebaju značit te riječi jednog predsjednika koji by the way više to neće ni biti ubrzo?? ništa…..ne očekuj nikakve pomake zbog ovoga……ako nas pozivnica za NATO, odlični GFI, otvaranje novih poglavlja prema EU….ako nas sve to nije pomaklo…..e pa onda neznam šta će više i kada će….
ali ajde navijam za ovo tvoje….ipak sam i ja 100% u dionicama…..
Nema veze sto on nece bit predsjednik, razlucite instituciju od osobe… uostalom, pa ne mislite valjda da je on pisao taj govor?!?
Troteru, burza će reagirat sa zakašnjenjem, ništa ne sada vaditi. To i je mafiji cilj ali od mene neće dobiti Dlkv ispod 2000, PBZ ispod 2000….pa ni Cror ispod 400 kn![cry]
Tenkista,
kad ti misliš raprodati svoj portfelj, 25.05.2141.?
[smiley]
Tenkista,
kad ti misliš raprodati svoj portfelj, 25.05.2141.?
[smiley]
Nikad ne prodajem na rasprodaji. Prodavat ću na vrhu, tamo na 7000.[thumbsup]