Oporavak kreće 07.04.2008.[sealed]
a je, svakako.
mogao si reć da oporavak kreće nakon 12. travnja.
odnosno nakon isteka moratorija za prodaju udjela u fondu hrvatskih branitelja.
to je jedan vrlo inspirativan i poticajan datum za velike da krenu skidat s aska sve po spisku.[cool]
i umalo zaboravih: nakon ex-dividend daya za HT. i to je jako poticajan razlog da burza skoči ko raketa.
Branitelji neće moće dobiti lovu za dva mjeseca od naloga za prodaju ,zato ne trabunjajte gluposti.Za četvrtinu se ima love odmah a za ostalo će se oni već snaći.Zato neće biti nikakve masovne prodaje na burzi.
kamenac
korisnik od: 26.04.2007.
antimoney:
” Oporavak kreće 07.04.2008.sealed
”
a je, svakako.
mogao si reć da oporavak kreće nakon 12. travnja.
odnosno nakon isteka moratorija za prodaju udjela u fondu hrvatskih branitelja.
to je jedan vrlo inspirativan i poticajan datum za velike da krenu skidat s aska sve po spisku.cool
i umalo zaboravih: nakon ex-dividend daya za HT. i to je jako poticajan razlog da burza skoči ko raketa
Bez raspravljanja vidjet ćemo tko je u pravu u ponedjeljak.
@ anricom
to je za tebe glupost???
ti doista misliš da se fond neće ugasiti ako potraje ovakvo st(r)anje na burzi?
ne znam što se može dogodit da branitelji ne krenu s masovnom rasprodajom udjela.
i uopće nije bitno kad će novac dobiti, bitno je da se od idućeg tjedna krene s javnom medijskom objavom o navali na rasprodaju udjela.
@ anricom to je za tebe glupost??? ti doista misliš da se fond neće ugasiti ako potraje ovakvo st(r)anje na burzi? ne znam što se može dogodit da branitelji ne krenu s masovnom rasprodajom udjela. i uopće nije bitno kad će novac dobiti, bitno je da se od idućeg tjedna krene s javnom medijskom objavom o navali na rasprodaju udjela.
Kolega, drago mi je da si još sa nama.[thumbsup]
Što je tek sutra?
Sumnjam u masovnu rasprodaju udjela branitelja. I sam sam branitelj i uopće o ne razmišljam o prodaji udjela, kao ni poznanici s kojima sam o tome razgovarao.
A što se tiče gašenja BF-a, ako bude trebalo mijenjat će se zakon i brisati odredba o tih 50%. BF je izuzetno likvidan, pun keša, a sjest će im i lova od dividende HT-a. Uz to isplate idu tek za 2 mjeseca tako da ne očekujem neki velik udar na burzu s te strane.
a kaj velite ovak.. ex dividend day, HT na 250-270.. ina na 1900-2000, a ostatak burze svojim tokom.. pa imaju fonodvi par milijardi taman da se i fond ugasi.. ili lijepo kupe čitav braniteljski po diskontu..
ja računam na lijenost branitelja s dobrim penzijama..