E dok ovo Hrvatska ne uvede, nema nam nikud osim dolje.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c4e8d22c-c858-46db-9d9a-f6f84173ac27&ref=lastadd
Batina je u raju rasla
Iskreno očekujem i nadam se minusu indeksa danas.[thumbsup]
Moja prognoza su tuga i jad do jeseni, a onda ćemo vidjeti, ovisno o Americi. Samo šteta svih pozitivnih izvješća, dosadašnjih i budućih. Čudno ovo naše tržište, iz krajnosti u krajnost. Vidi se da smo nezreli.
ja bih rekao zbog pozivnice u NATO i posjet Busha.
pozivnica NATO je definitivno poziv stranim investitorima da je u RH napokon sigurno ulagati
pozivnica NATO je definitivno poziv stranim investitorima da je u RH napokon sigurno ulagati
To se vec apsolviralo odavno da u travnju 2008. upadamo u NATO
[To se vec apsolviralo odavno da u travnju 2008. upadamo u NATO
[/quote]
Sori ne upadamo već dobivamo pozivnicu za upad.
Onda slijedi parafiranje sporazuma od svih članica (do Nove Godine) pa tijekom 2009 prolazimo fazu prilagodbe Savezui onda eventualni upad jesen 2009.
Dakle oporavak 07. 04 MALO SUTRA.
Kako ta pozitivna vijest može biti apsolovirana kad je crobex od početka godine pao skoro 30%, a po jačini je pad valjda najveći u EU i regiji ?!?
SZ Zagato:
”
”
no, o tome i govorim. Nadovezujem se na anitmoney-ev post da od 7.4. krece rast pa pretpostavljam da je mislio na NATO i Busha kao inicijator rasta