Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ljudi u najmanju ruku ste smijesni.
da bi se burza oporavila treba novca , a njega nema ne samo na burzi nego i usvakodnevnom zivotu .
nemaju fond menadjeri niti neko oko njih veze sa ovim stanejm , a sigurno niti njima nije lako .
Niti jedan veliki igrac nece ulaziti u ovakvo nestabilnu burzu , predaleko je to otislo ma koliko se VI tjesili.
najvrednije stvari u životu su besplatne
Ljudi u najmanju ruku ste smijesni. da bi se burza oporavila treba novca , a njega nema ne samo na burzi nego i usvakodnevnom zivotu . nemaju fond menadjeri niti neko oko njih veze sa ovim stanejm , a sigurno niti njima nije lako . Niti jedan veliki igrac nece ulaziti u ovakvo nestabilnu burzu , predaleko je to otislo ma koliko se VI tjesili.
To kaj je predaleko otišlo sami su zamijesili. Nemoj reći da nije tako. I još su na svojim položajima, e to je s..nje. Dakle boli njih briga ima li love ili ne, oni će sebi dobru plaću dati.
Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam
da bi se burza oporavila treba novca , a njega nema ne samo na burzi nego i usvakodnevnom zivotu .
nemaju fond menadjeri niti neko oko njih veze sa ovim stanejm , a sigurno niti njima nije lako .
Niti jedan veliki igrac nece ulaziti u ovakvo nestabilnu burzu , predaleko je to otislo ma koliko se VI tjesili.
Treba nam neko veliko preuzimanje.
SAM PROTIV SVIH
hvalio se tip iz erste na bloombergu pred koji mjesec da su ostvarili vrhunske prinose u HR[lol]
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
Griješiš. Novaca ima samo ga treba usmjeriti. Povijest nas uči da je većina kriza (ekonomskih,ratnih…) u svijetu inscenirana radi nekih viših interesa. Nakon njih su pojedinci ili neke odabrane skupine izlazile daleko bogatije. Ovo nije teorija zavjere,ovo su činjenice koje je vrlo lako provjeriti
http://whycroatia.blogspot.com/
Ako CROBEX padne ispod 3700, ja svečano obećavam da gasim forume, isključujem kompjutere, odjavljujem pretplatu na Trading monitor i odlazim s burze najmanje do kalendarskog početka jeseni. Naravno, ništa neću prodavat. Mislim na portfelj (atpl, ernt, podr, diok)
Znači, od sutra te nema više tu?
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Treba nam neko veliko preuzimanje.
Da , svaako bi bilo dobro .
samo da se ne desi kao i sa PLIVOM . sve super 5 -6 mjeseci , a ona ova korekcija .
ma ne kuzim bas ali dobro bi bilo
najvrednije stvari u životu su besplatne
@ Alabama Ne baš od sutra, ali….[cry]
Pa i ti i ja znamo da ćemo pasti ispod 3700. Ili se ti još nadaš?[huh]
to: Alabama mislim da nećemo baš sutra, eto. za preksutra nisam siguran.[cry]
93 boda? hm….ma nećemo toliko, ali na granici ćemo biti. Prekosutra……to si dobro rekao, na tvoju i moju žalost.[bye]