Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kviz Tko želi biti milijunaš Pitanje za 100 kuna. Nastavi današnji niz: CAC +2,93 IBEX +2,46 MIB +2,09 DAX +2,02 NASDAQ +1,91 DOW +1,80 FTSE +1.47 ………………… I najbrži prst jee……..:

Crobex ne![lol] [lol]
A poslovni rezultati naših firma jedno 10 puta bolje.
Fino mi to, sve je oke a mi dole.
Idemo onda dalje dole, više mi je svejedno.

Cijeli svijet u plusu, Amerika, EU, Azija, subkontinent[thumbsup][thumbsup]

Mi malo kasnimo, sutra očekujem jaki uzlet zbog svega navedenog[smiley]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

mala pomoć: asocijacijska riječ ‘balkan’
pa nastavljamo niz:
………………..
Sarajevo +0,02
Ljubljana -1,3
Zagreb -1.37
Beograd -2.27

hate red

mala pomoć: asocijacijska riječ ‘balkan’
pa nastavljamo niz:
………………..
Sarajevo +0,02
Ljubljana -1,3
Zagreb -1.37
Beograd -2.27

Nema veze sutra ćemo mi biti u plusu a ameri u minus ( tako im i treba oni su sve zakuhali )[tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Mislim da malo veći igrači čekaju sa prstom na okidaču, a da ove kojima je panika puštaju da prodaju po ovako niskim cijenama. Po meni je samo pitanje dana kada će eksplodirati. (fingerscrossed)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ako CROBEX padne ispod 3700,
ja svečano obećavam da gasim forume,
isključujem kompjutere,
odjavljujem pretplatu na Trading monitor
i odlazim s burze najmanje do kalendarskog
početka jeseni.
Naravno, ništa neću prodavat.
Mislim na portfelj
(atpl, ernt, podr, diok)

hate red

e kamenac, ako crobex padne ispod 3700, boli nas briga što ti sve zatvaraš. bit će većih briga. [huh]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

budući da svi misle da padamo ne znam di mislim da slijedi jedan jako lijepi preokret!

a onda će šorteri i opet plakat i shvatit da nisu za burzu jer ih uvijek neko namagarči! [lol]

al štaš psihologija je zaj stvar! [cool]

EU
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
US
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
HR
http://www.poslovni.hr/Content/Stocks.aspx

Danas su se gadno našalili s nama. Morali bi sutra to popraviti.

e kamenac, ako crobex padne ispod 3700, boli nas briga što ti sve zatvaraš. bit će većih briga. [huh]

[thumbsup]

hate red

budući da svi misle da padamo ne znam di mislim da slijedi jedan jako lijepi preokret! a onda će šorteri i opet plakat i shvatit da nisu za burzu jer ih uvijek neko namagarči! [lol] al štaš psihologija je zaj stvar! [cool]

Normalno da slijedi. Pa samo slijepac ne vidi da poslije pada od 2x 1,5% slijedi rast.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Mislim da malo veći igrači čekaju sa prstom na okidaču, a da ove kojima je panika puštaju da prodaju po ovako niskim cijenama. Po meni je samo pitanje dana kada će eksplodirati. (fingerscrossed)

Ovaj put se slažem, kod zadnjeg pada sam napravio bio paniku, sreća nisam puno toga prodo, a malo mi je falilo, ali ovaj put mislim da bi moglo crvenilo biti možda čak i sutra na početku, možda i do srijede, a li mi smo na dnu. Mogli bi onda reć da su sve dionice precijenjene koje su p/e iznad 5, u tom slučaju je sve ovo besmisleno. Oni koji su kušpovali po puno višim indexima sad s..u da je tržište precijenjeno kako bi opet pupmali, i govorili “ima tu još prostora za rast”[thumbsup]

New Report

Close