Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ja iz nepouzdanih!!! [thumbsup]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nema nama niđe osim dolje…

http://www.cnbc.com/id/23892159

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

PROJEKTI: USPJEH SREDIŠNJE AGENCIJE ZA FINANCIRANJE I UGOVARANJE PROGRAMA I PROJEKATA

Ispunjen zahtjev EK za bolje upravljanje EU-fondovima

Europska komisija u travnju će odlučivati o ukidanju suspenzije za provedbu pretpristupnih projekata
Zapošljavanjem ukupno 68 službenika u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), od čega sedam u Odjelu za kontrolu natječajne dokumentacije, ispunjen je jedan od zahtjeva Europske komisije za boljim upravljanjem pretpristupnim fondovima u Hrvatskoj. Revizori Europske komisije trebali bi u prvoj polovici travnja obaviti inspekciju, a potom će Komisija odlučiti hoće li ukinuti suspenziju ovjeravanja i provedbe ugovora za programe donesenu potkraj prošle godine. Problemi koji su se pojavili u pripremi i provedbi natječaja ugrozili su povlačenje 130 milijuna eura iz pretpristupnih fondova, a Komisija je odlučila smanjiti predviđena sredstva za ovu godinu sa 45 na 40 milijuna eura. Hrvatskoj se, uz ostalo, predbacivalo da se u kontroli natječajne dokumentacije previše oslanja na Komisiju. Dokumentacija koja je stizala na pregled prečesto je patila od nedostataka koje je trebalo uočiti i ispraviti još u “hrvatskoj fazi” natječajnog postupka. Stoga su u EK posumnjali u sposobnost hrvatske uprave da samostalno provodi natječaje.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kaj ti je rekao Sanader to, zemo tvoj?[lol]

ha, ha, ne on je tvoj zemo jer i on mi liči na neku babetinu a nema ni m..a.[thumbsup]
ova konstatacija je namjenjena njemu vama svaka čast.
danas se imamo pravo našaliti![smiley]

dan je pametniji od noći

Ameri jučer završili u zelenome, EU se danas zeleni, a kod nas dosta dobrih GFI +pozivnica za NATO + dolazak Busha….ne znam kako danas crobex ne bi bio u zelenome [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

Ameri jučer završili u zelenome, EU se danas zeleni, a kod nas dosta dobrih GFI +pozivnica za NATO + dolazak Busha….ne znam kako danas crobex ne bi bio u zelenome [thumbsup]

Pa kao da je jučer imao razloga, a pogledaj kakav pad…

Mora i naš crobex krenuti više ,vveč mu je i vrijeme

Mora i naš crobex krenuti više ,vveč mu je i vrijeme

Samo da ne krene tamo gdje ne bismo htjeli, toga je mene strah.

predivnu temu za ćitanje/razmišljanje si si našao na ovako lijep sunčan dan. [smiley] inače, kakve sličnosti Velika Depresija ima s našom korekcijom?

Vi zapeli sa tom korekcijom, a to već nekoliko mjeseci više nije korekcija.
Velika depresija je školski primjer kako se tržište hladi i sporo oporavlja. Ne kažem da ćemo zaroniti tako duboko, niti sumnjam da će i Ameri ikad više to doživjeti. Tada je pad burze bio povezan sa pucanjem margina i povlačenjem i ostalih štednih uloga iz banaka, propadanjem i zdravih banaka i posljedično tome totalnim kolapsom privrede.
Da se ne ponovi slično postoje mehanizmi, kao npr. da država jamči za uloge do neke cifre(mislim da je kod Amera riječ o 100.000$) . Uostalom kao i kod nas.
Ali svejedno. Svojedobno smo se dobro pregrijali, a tržište se ponaša kao klatno. U jednom trenutku precijenjenost, a u drugom potcijenjenost. Treba prepoznati cikluse, kupovati na dnu, prodavati na vrhu.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

ZSE: ulagači i dalje na oprezu
Investicijski fondovi još se ne uključuju u trgovanje

U nastavku sezone objave poslovnih rezultata kompanija za 2007. na Zagrebačkoj burzi analitičari su podijeljeni oko današnjeg smjera kretanja cijena, ističući da je potrebno vrijeme za povratak povjerenja među investitorima[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Priveden Novoselac, fond menađeri u strahu [proud]

http://www.net.hr/novac/page/2008/04/01/0002006.html

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

U Europi proljeće.

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

New Report

Close