Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijela EU se zeleni. Valjda ćemo i mi danas, tim više što bi trebalo stići dosta dobrih GFI danas na ZSE [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

DOW završio iznad 12.400, EU se lijepo zeleni ( FTSE, DAX, CAC ) iznad +1%.
Valjda ćemo i mi u plus ( osim ako mirovinci ne misle drugačije )

Sa štovanjem

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Promet se smanjuje

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo nam najave američkih ulaganja u Lijepu našu, i to ni manje niti više , nego od američkog predsjednika..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo nam najave američkih ulaganja u Lijepu našu, i to ni manje niti više , nego od američkog predsjednika..

Ma samo nam maže oči i ‘oće uvalit F-16 pred rashodovanjem…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Počeo se smanjivati minus crobexa, a treba li uopće reći da su svi EU indexi i dalje kompletno zeleni. Mi smo kao nekakvo burzovno slijepo crijevo. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

mi smo na baljkanu[proud]

dan je pametniji od noći

Dobro raspoloženje na europskim burzama

Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi porasli, zahvaljujući dobrom raspoloženju ulagača nakon što su kompanije H&M i Swiss Life objavile bolje poslovne rezultate nego što se očekivalo.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[cry]ZSE
Analitičari očekuju stagnaciju Crobexa

Već duže vrijeme prisutna stagnacija na Zagrebačkoj burzi, koju obilježavaju blagi porast pa pad cijena dionica, vjerojatno će se nastaviti i u idućim danima, mišljenja su burzovni analitičari

Ja osobno očekujem pad na Ledu i Zvijezdi i to na Ledu puno veći sukladno rast u ova 2 protekla dana.[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Tako isto i očekujem prelazak iz napuhanih dionica u stabilne i podcijenjene INU i Adris.[thumbsup][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

A VIRO je napuhana?

Stvari nisu onakve kakvima se čine...

[cry]ZSE Analitičari očekuju stagnaciju Crobexa Već duže vrijeme prisutna stagnacija na Zagrebačkoj burzi, koju obilježavaju blagi porast pa pad cijena dionica, vjerojatno će se nastaviti i u idućim danima, mišljenja su burzovni analitičari Ja osobno očekujem pad na Ledu i Zvijezdi i to na Ledu puno veći sukladno rast u ova 2 protekla dana.[bye]

Šefe,
kaj i tu drukate protiv leda?
kaj Vam nije više neugodno?
kaj imate kontra leda i zašto mislite da je dionica prenapuhana i da ne valja?
Molio bi Vas ako možete potkrijepiti nekim činjenicama!
Hvala

New Report

Close