Cijela EU se zeleni. Valjda ćemo i mi danas, tim više što bi trebalo stići dosta dobrih GFI danas na ZSE [thumbsup]
DOW završio iznad 12.400, EU se lijepo zeleni ( FTSE, DAX, CAC ) iznad +1%.
Valjda ćemo i mi u plus ( osim ako mirovinci ne misle drugačije )
Sa štovanjem
Promet se smanjuje
Evo nam najave američkih ulaganja u Lijepu našu, i to ni manje niti više , nego od američkog predsjednika..
Evo nam najave američkih ulaganja u Lijepu našu, i to ni manje niti više , nego od američkog predsjednika..
Ma samo nam maže oči i ‘oće uvalit F-16 pred rashodovanjem…
Počeo se smanjivati minus crobexa, a treba li uopće reći da su svi EU indexi i dalje kompletno zeleni. Mi smo kao nekakvo burzovno slijepo crijevo. [rolleyes]
Dobro raspoloženje na europskim burzama
Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi porasli, zahvaljujući dobrom raspoloženju ulagača nakon što su kompanije H&M i Swiss Life objavile bolje poslovne rezultate nego što se očekivalo.
[cry]ZSE
Analitičari očekuju stagnaciju Crobexa
Već duže vrijeme prisutna stagnacija na Zagrebačkoj burzi, koju obilježavaju blagi porast pa pad cijena dionica, vjerojatno će se nastaviti i u idućim danima, mišljenja su burzovni analitičari
Ja osobno očekujem pad na Ledu i Zvijezdi i to na Ledu puno veći sukladno rast u ova 2 protekla dana.[bye]
Tako isto i očekujem prelazak iz napuhanih dionica u stabilne i podcijenjene INU i Adris.[thumbsup][rolleyes]
[cry]ZSE Analitičari očekuju stagnaciju Crobexa Već duže vrijeme prisutna stagnacija na Zagrebačkoj burzi, koju obilježavaju blagi porast pa pad cijena dionica, vjerojatno će se nastaviti i u idućim danima, mišljenja su burzovni analitičari Ja osobno očekujem pad na Ledu i Zvijezdi i to na Ledu puno veći sukladno rast u ova 2 protekla dana.[bye]
Šefe,
kaj i tu drukate protiv leda?
kaj Vam nije više neugodno?
kaj imate kontra leda i zašto mislite da je dionica prenapuhana i da ne valja?
Molio bi Vas ako možete potkrijepiti nekim činjenicama!
Hvala