Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hanfa odobrila POBA ICO South-East Europe Equity i Slavonski zatvoreni investicijski fond
Business.hr
19.03.2008 12:04
Pročitaj komentare(0)
Hanfa je na svojoj sjednici održanoj 13. ožujka odobrila SL Investu osnivanje zatvorenog investicijskog fonda te je POBA ICO Investu odobren otvoreni investicijski fond. Društvima za upravljanje investicijskim fondovima Agram Investu i Locusta Investu odobrena su imenovanja novih članova uprava.

Investicijski fond Agram Invest dobio je odobrenje za poslovanje te suglasnost na imenovanje članova Uprave društva Emila Mihaline i Tomislava Čizmića, dok je društvo za upravljanje investicijskim fondovima Locusta Invest dobilo odobrenje za poslovanje te suglasnost za imenovanje članova Uprave Amira Hadžijusufovića i Marka Wolfla.

Hanfa je SL Investu odobrila prospekt i statut Slavonskog zatvorenog investicijskog fonda, dok je POBA ICO Investu odobreno osnivanje POBA ICO South-East Europe Equityja, otvorenog investicijskog fonda s privatnom ponudom. Odobrava se i njegov prospekt i statut.

Nastavi čitati
Oglas:

Allianz ZB dobio je suglasnost za imenovanje novog člana Nadzornog odbora Damira Krcivoja.

Krasnodar Raguž iz Apexa izgubio je dozvolu za obavljanje brokerskih poslova s obzirom na to da je prešao u Apexovo društvo za upravljanje investicijskim fondovima.

Također, HANFA je usvojila Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodatnim kriterijima ulaganja i investicijskim ograničenjima mirovinskih fondova i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dozvoljenim ulaganjima i ograničenjima ulaganja otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom.

http://www.cnbc.com/id/23703724

ovo bi trebalo natjerat europu u plus, pa nakon par sati nas, ipak mi palimo na guranje

http://www.cnbc.com/id/23703724 ovo bi trebalo natjerat europu u plus, pa nakon par sati nas, ipak mi palimo na guranje

odlična vijest.
ovo mi se posebno sviđa:
Morgan Stanley shares, down 42 percent this year, surged 19 percent on Tuesday and were up 7.3 percent in pre-market trade on Wednesday

hate red

vani se odmah reagira na ovakve vijesti, iste minute, gdje smo mi od toga………

OPTIMIZAM
Rehn: Hrvatska u EU do kraja desetljeća
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
SARAJEVO – “Oove jeseni Europska komisija spremna je ponuditi plan kojim bi se finalizirali tehnički pregovori s Hrvatskom 2009. godine, ako je ikako moguće tijekom mandata ovog saziva Europske komisije koji traje do listopada 2009. godine”, kazao je Rehn

Povjerenik Europske unije za proširenje Olli Rehn potvrdio je da Europska komisija čini sve ne bi li se pregovori o pristupanju Hrvatske Uniji okončali do kraja 2009. godine kako bi ona što prije postala punopravna članica EU.

“S obzirom na to da su brojni ključni preduvjeti već ispunjeni, ove jeseni Europska komisija spremna je ponuditi plan kojim bi se finalizirali tehnički pregovori s Hrvatskom 2009. godine, ako je ikako moguće tijekom mandata ovog saziva Europske komisije koji traje do listopada 2009. godine”, kazao je Rehn u intervjuu kojega je u srijedu objavio sarajevski Dnevni avaz.

Rehn je istaknuo kako je sasvim moguće da Hrvatska postane 28. članica EU do kraja ovog desetljeća.

zato se ja planiram maknut s ove burze čim se ukeširam!

samo trenutno mi je to mission impossible izvest! [lol]

sve štima, ali ti je to vijest od jučer. do clossig bell-a već je ta vijest odradila svoje. financijski sektor je jučer u US rastao avg 16%. danas je novi dan….iako postoji vremenska razlika[wink]

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

vijest je objavljena prije pola sata, evo i ovdje

http://news.yahoo.com/i/749;_ylt=AvulOewJG6.jPbX38uUvo1VvaA8F

Priznanje Kosova uzdrmalo nam je burzu lijepo je Todorić molio Mesića i Sanadera da se ne brza zbog ekonomije.[bye]

black11: ” vani se odmah reagira na ovakve vijesti, iste minute, gdje smo mi od toga……… ” sve štima, ali ti je to vijest od jučer. do clossig bell-a već je ta vijest odradila svoje. financijski sektor je jučer u US rastao avg 16%. danas je novi dan….iako postoji vremenska razlika[wink]

up 7.3 percent in pre-market trade on Wednesday

hate red

Priznanje Kosova uzdrmalo nam je burzu lijepo je Todorić molio Mesića i Sanadera da se ne brza zbog ekonomije.[bye]

Taj je strašan ekonomista taj je zaradio sve sa svojom ekonomijom

lalu: ” black11: ” vani se odmah reagira na ovakve vijesti, iste minute, gdje smo mi od toga……… ” sve štima, ali ti je to vijest od jučer. do clossig bell-a već je ta vijest odradila svoje. financijski sektor je jučer u US rastao avg 16%. danas je novi dan….iako postoji vremenska razlika[wink] ” up 7.3 percent in pre-market trade on Wednesday

štima jučer su bile Lehman B. i Goldman Sachs, danas Morgan ..iako je analitičarka finac, sektora najavila takvu mogućnost. isprika

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

New Report

Close