Dijoničar:
” Uloženi (ne mali) novac u fondu bilježi mi -15%, ulaganje u portfelj dionica ukupno oko -10% i najozbiljnije razmišljam da prihvatim gubitak, povučem novac i nikad se više ne vratim na burzu
dijoničar, slabo razmišljanje. pa sve je to sasmo privremeno, ako ti nije frka drži to i čekaj
Europa u zelenom
Poludjeli futuresi
Kaj mi nismo u Americi? NATO..zelena karta…New York, Zagreb Amerika u malom….[thumbsup]
srdačan pozdrav i ugodno trgovanje[thumbsup]
Ovo je zanimljiva rečenica kako se koriste situacija
Veliki igrači koriste trenutne političke prilike kao opravdanje za obaranje cijena.
Veliki igrači koriste trenutne političke prilike kao opravdanje za obaranje cijena.
Pa nakrcali se oni valjda, tuku nas dole vec mjesecima, vrijeme je da se krene….
Dijoničar: ” Uloženi (ne mali) novac u fondu bilježi mi -15%, ulaganje u portfelj dionica ukupno oko -10% i najozbiljnije razmišljam da prihvatim gubitak, povučem novac i nikad se više ne vratim na burzu dijoničar, slabo razmišljanje. pa sve je to sasmo privremeno, ako ti nije frka drži to i čekaj
Ja sam trenutno 27% u minusu i kaj sada?
Minus ili plus glavno da se zabavljamo.
Kada tad će morivnici i fondovi krenut, ako ne sada onda sutra, ako ne sutra onda prije ljeta, ali će krenuti, jer fondovi gubi velike gubitke pa nema straha.
Bilo bi dosadno biti samo u plusu,
ovako je bar napeto[bye[lol] [lol]
I naravno ne prodajem ta man doso na 60% minusa
valentine:
”
”
Pa nakrcali se oni valjda, tuku nas dole vec mjesecima, vrijeme je da se krene….
Krenuće se dole kad radikali dođu na vlast u Srbiji!
Mnogi se čude danas kako su sve jeftino pokupovali stranci, kada se naši boje biti vlasnici, bolje će biti robovi…………