Što ste smiješni? Koliko je Slovenija pala od ATH? S 12.000 na 9.500 indeks i s čim je on povezan, s precijenjenosti tržišta, globalnom ekonomijom ili situacijom u Keniji?
tenkista:
”
Dax i FTSE 100 u blagom plusu, ostali nerješeno. ”
Ma evo, okrenuli i ostali u zeleno, samo pitanje je kako će to na nas djelovati. Mirovinci sjede na lovi i gledaju kako tržište tone, a portfelji im crveni kao cikla. Kad su pred 3 mjeseca sve kupovali 50% skuplje nego sada, onda su im bile odlične cijene, a sad kad se cijena prepolovila, sad im je valjda skupo, na čelu s onim biserom iz AZ fonda?? E, tko će nama kao mirovine osigurati. S ovima ćemo ostati i bez gaća [rolleyes]
Tako je. Ovo je sramota što ti ljudi rade. A sramota je i da Hanfa ne radi ništa. Jesi li ti ljudi čuli za upravljanje rizikom? Vjerojatno ne.
A gdje je moralna odgovornost prema stakeholdersima? A gdje su načela corporate governance-a?
budd
korisnik od: 17.11.2006.
A gdje je moralna odgovornost prema stakeholdersima? A gdje su načela corporate governance-a?
A gdje je gospodin Samadol ni riječi od njega kad veliki vode igru[lol] Isto kao što je prijetio oko punomoći kojima su se kupovale dionice HT-a a poslije nikome ništa. Nitko nije odgovarao sramota.
Koja bi vijest bila potrebna mirovincima da počnu kupovati? Izmislit ćemo ju ako treba, danas je sve ionako sve stvar dobre reklame i medija.[lol]
I Beograd u zelenom, izgleda da i tamo dolazi do preokreta. prvi znakovi su već bili jučer jer je porasla potražnja. Sad smo negdje mi i oni slični po jeftinoći uključujuči naravno njihov politički rizik kojeg mi nemamo jer za 2 tjedna Bush donosi osobno pozivnicu za Nato u Zagreb![thumbsup]
Nema oporavka bruze na vidiku [embarass]. Uloženi (ne mali) novac u fondu bilježi mi -15%, ulaganje u portfelj dionica ukupno oko -10% i najozbiljnije razmišljam da prihvatim gubitak, povučem novac i nikad se više ne vratim na burzu ili ne daj Bože da uložim u neki fond. Kako razmišljaju drugi mali dioničari?
[cool][thumbsup]Neizvjesnost na europskim burzama
Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi u blagom minusu, jer je pad cijena dionica u financijskom i trgovačkom sektoru prevladao nad rastom u rudarskom sektoru.[sad]
[cool][thumbsup]Neizvjesnost na europskim burzama
Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi u
blagom minusu, jer je pad cijena dionica u financijskom i trgovačkom
sektoru prevladao nad rastom u rudarskom sektoru.[sad]
Što je ovdje barem trenutno neizvjesno?http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Uloženi (ne mali) novac u fondu bilježi mi -15%, ulaganje u portfelj dionica ukupno oko -10% i najozbiljnije razmišljam da prihvatim gubitak, povučem novac i nikad se više ne vratim na burzu
bravo!
2-3 mjeseca si u minusu i odmah bye-bye
ako tako mislis, nemoj se ni igrati s dionicama 🙂