14.03.2008 Alen Legović
Barroso obećao da Hrvatska može postati članica EU-a već 2009.
Vrlo sam sretan zbog jamstava koja mi je dao premijer Sanader u vezi s reformama, rekao je predsjednik Komisije
Hrvatska bi krajem 2009. godine trebala postati članica Europske unije….[thumbsup]
Bojim se danas Margin call-ova ,ali mislim da još par dana i kriza na crobexu je gotova[thumbsup]
Ja se nadam. Makar, slično smo se nadali i prije 2 mjeseca
Bojim se danas Margin call-ova ,ali mislim da još par dana i kriza na crobexu je gotova[thumbsup]
Dijelim vaše mišljenje, kolega. [proud]
ANRICOM:
”
”
Dijelim vaše mišljenje, kolega. [proud]
Ja se bojim da kriza ne potraje do ljeta, obizorm da
1.) 12.4 će branitelji sigurno rasprodavat udjele iz ZIF-a, kad vide kakva je situacija, bit će daj štp daš, ionako je džabe.
2.) kriza na ostalim burzama će trajat do izbora u srbiji, svi se nadamo da će dobit tadić, ali ko zna…[bye]
Ja se bojim da kriza ne potraje do ljeta..
Da si čitao tajnu drugačije bi razmišljao. Vidi se da nikad nećeš biti kao Tesla.[proud]
Vjerojatno ima margina koji su ujutro odmah stavljeni na prodaju, jeftino, a kad se to sredi moglo bi gore, Tako nekako sve izgleda.
Evropa već skoro cijela u plusu. Ajmo malo pojačati naloge na kupnji![thumbsup]
Više nije skoro, sad je cijela u plusu. Amerika jučer završila u plusu. Eu, Nato, Bush….što se čeka?
Ja odmah lupam po asku ak će mi broker biti brz.[thumbsup]
Dax i FTSE 100 u blagom plusu, ostali nerješeno.
Ma evo, okrenuli i ostali u zeleno, samo pitanje je kako će to na nas djelovati. Mirovinci sjede na lovi i gledaju kako tržište tone, a portfelji im crveni kao cikla. Kad su pred 3 mjeseca sve kupovali 50% skuplje nego sada, onda su im bile odlične cijene, a sad kad se cijena prepolovila, sad im je valjda skupo, na čelu s onim biserom iz AZ fonda?? E, tko će nama kao mirovine osigurati. S ovima ćemo ostati i bez gaća [rolleyes]