Von Braun:
”
Evo i da vidite malo grafova. Ciklus MACD grafa je završio, RSI pada, Stohastic pada, MACD se prekrižio za down. ŠTA SAD, ja vas pitam???
”
vrijeme je da se pojave ONI koji već dugo nisu….
ukazanje, nego kamenac te smijem nes pitat na pm?
Evo i da vidite malo grafova. Ciklus MACD grafa je završio, RSI pada, Stohastic pada, MACD se prekrižio za down. ŠTA SAD, ja vas pitam???
SAD raste vec drugi dan [thumbsup]
ništa. čekamo tvoj sljedeći graf da nam kažeš dal da kupujemo il prodajemo. znaš da te mi svi pažljivo slušamo i radimo kak ti signaliziraš. doduše malo se gubimo u zadnje vrijeme jer prebrzo to čenđaš, signali lete na sve strane, al nema veze …
[lol]
ja se ne razumijem u grafove bas al po ovome od von brauna bi rekao da cemo prema gore[huh]
ako k tome pridodam kako je pbz invest potrosio par sto milja na kupovinu i da postoji veza izmedju oifa i mirovinaca..
ako k tome pridodam kako je pbz invest potrosio par sto milja na kupovinu i da postoji veza izmedju oifa i mirovinaca..
odakle ti to?
Sve pokazatelji u padu,ali gledajući Bollingere,moglo bi doći do okreta tenda,jer je cijena još uvijek u sredini Bollingera. Treba gledati malo i sa umjetničke strane,ne samo matematički. [thumbsup]
Gledano umjetnički ili matematički mi i dalje ronimo. Sada malo sporije, a poslije će to opet ubrzati. Za to vidjeti ne treba gledati TA. Fondovi skupljaju minuse, što zbog crobexa, što zbog belexa, lova se izvlači, mirovinci su rezervirani.
Idemo dalje. Down, naravno.
Gledano umjetnički ili matematički mi i dalje ronimo. Sada malo sporije, a poslije će to opet ubrzati. Za to vidjeti ne treba gledati TA. Fondovi skupljaju minuse, što zbog crobexa, što zbog belexa, lova se izvlači, mirovinci su rezervirani.
Idemo dalje. Down, naravno.
Nikome nije lako u ovim teškim trenucima,ali uvijek poslije kiše sunce izlazi,kad-tad. [thumbsup]
Nikome nije lako u ovim teškim trenucima,ali uvijek poslije kiše sunce izlazi,kad-tad. [thumbsup]
Kad tad točno.
Može li mi netko dati bocu kisika na duže vrijeme kako ronim nevidim skoro pozitivu. Nadam se brzom oporavku burze[bye]
Može li mi netko dati bocu kisika na duže vrijeme kako ronim nevidim skoro pozitivu. Nadam se brzom oporavku burze[bye]
neće ti pomoći kisik,…na ovim dubinama bolji bi ti bio helij..
[lol] [lol] [lol]