Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DAX i FTSE prešli 2%[thumbsup]

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[cool][thumbsup]Snažan rast na europskim burzama

Na europskim je burzama današnje trgovanje počelo snažnim rastom cijena dionica, zahvaljujući jučerašnjem dobrom raspoloženju na Wall Streetu nakon vijesti o novim Fedovim mjerama za suzbijanje kreditne krize.[thumbsup]

Europa se oporavila [thumbsup]

Istina,
ali mi idemo prema dole opet!
Jednostavno naš narod se boji i gura se na prodaji + još i fondovi vuku dole + tu su uvijek ivek i ekipa sa svojim savjetima + naravno Vjeko koji briše sve korisne postove a ostavlja drukerske i to je onda tako kako je.

Možda završimo u plusu, ali postao sam pesimista u zadnjih mjesec dana, ali ona najgora pesimista, pesimista sa svom lovom u dionicama. [lol] [lol] [lol]

Kak je krenulo, do kraja dana smo na nuli![bye]

Kak je krenulo, do kraja dana smo na nuli![bye]

Ne brini se neće.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo je prestrašno Evropa u zelenom Amerika u zelenom Azija u zelenom a mi opet pomalo dolje sramota.[lol]
Eropa link:http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe%5Bthumbsup%5D
Azija linkhttp://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia[thumbsup]
Amerika linkVaš link[thumbsup]

A naše bajno Hrvatsko tržište krenulo do + 1,50 % i onda pad do + 0,85 % do kraja dana neznam dali nam i bog
može pomoći.[pray]

A naše bajno Hrvatsko tržište krenulo do + 1,50 % i onda pad do + 0,85 % do kraja dana neznam dali nam i bog
može pomoći.[pray]

Crobex …………………………….4.127,54 0.83%
Ukupni promet ……………..28.719.018,78 kn
Redovni promet ……………28.719.018,78 kn
Institucionalni promet …………………..0,00 kn
Prijavljeni promet ………………………….0,00 kn

HNB: Bez novih šokova inflacija u Hrvatskoj ispod 5 posto

Vaš link

Evo i da vidite malo grafova. Ciklus MACD grafa je završio, RSI pada, Stohastic pada, MACD se prekrižio za down. ŠTA SAD, ja vas pitam???

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo i da vidite malo grafova. Ciklus MACD grafa je završio, RSI pada, Stohastic pada, MACD se prekrižio za down. ŠTA SAD, ja vas pitam???

vrijeme je da se pojave ONI koji već dugo nisu….

hate red

LOL
Baš ekipa koja ima casha gleda grafove.
Kolega,
kada veliki odluče da idemo dalje ići ćemo a do tada mi koji smo u dionicama čemo se nadati plusi a vi koji ste u cashu minusu.

Te vaše teorije nikada niti nisu imali smisla, jer naša burza ne poznaje teoriju, već samo paranoju ili euforiju, to je glavna definicija svega, nažalost!
Pozdrav do sutra a mu međuvremenu gledajte kako ameri i dalje rastu
[lol]

New Report

Close