Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A preksutra? [smiley]

Vjerojatno ljubomora onih koji nisu ušli sutra[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vidite gospodo što radi injekcija od 200 milijardi dolara.Nek još malo snize kamatnu stopu za sedam dana krećemo u zelenilo opet!

Novac je kisik burze!

Novac je kisik burze!

febo: ” A preksutra? [smiley] ”

–gori, doli-gori, doli po sto puta gori, doli-gori, doli

A preksutra? [smiley]

srdela, gaviuni, skuša 50 % skuplja

Cookie Monster

Dow 12,156.81 +416.66 +3.55%

znaci sutra jos malo padamo
nisu ameri dosta potegli
ajd da je dow krenuo preko 4percenta al ovako smo jos u fazi A3 prema X
steta a vec sam se ponadao[thumbsup]

Postanite Eu-robovi

Često se spominju terminski indeksi DJI i NASDAQ-a, može li mi netko postati link gdje je ih jemoguće pratiti…
Hvala

febo: ” A preksutra? [smiley] ” srdela, gaviuni, skuša 50 % skuplja

a na berzi ribe nitko ne trguje….trebali bi tam uletit dok je još riba podcijenjena

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Hrvatska povećava izvoz u Rumunjsku

Hrvatska s Rumunjskom ima negativni saldo u robnoj razmjeni, no rumunjsko tržište hrvatskim izvoznicima nudi značajne šanse, ocijenjeno je iz udruge Hrvatski izvoznici.

Potencijali rumunjskog tržišta podjednaki su za proizvođače roba široke potrošnje zbog rasta životnog standarda i jačanja više srednje klase, kao i za ponudu roba za velike industrijske i infrastrukturne projekte, rečeno je na današnjoj tribini.

Rekonstrukcija, sanacija i gradnja energetskih objekata, posebno hidro i termoelektrana, modernizacija željezničkih pruga, gradnja autocesta, cesta i mostova, istraživanje i eksploatacija nafte i plina, ocijenjeni su najperspektivnijim područjima za prisustvo hrvatskih tvrtki u Rumunjskoj.

Ne manje značajnim ocijenjene su šanse uključivanja u gradnju i modernizaciju metalurgije, kemijske, petrokemijske i drvne industrije te u graditeljstvo i poljoprivredu.

Prilika se, rečeno je na tribini, otvara i turističkim agencijama, jer sve više Rumunja ljetuje na Jadranu, a i Rumunjska svoje prirodne ljepote i ponudu želi predstaviti gostima iz Hrvatske.

To su područja u kojima bi značajnije sudjelovanje hrvatskih tvrtki moglo utjecati na, za Hrvatsku nepovoljan saldo robne razmjene u Rumunjskoj.

Prema podacima iznijetim na tribini, iz Hrvatske je u Rumunjsku tijekom prošle godine izvezeno roba u vrijednosti 73,7 milijuna dolara, a vrijednost uvoza je bila 201,8 milijuna dolara.

Prema podacima Hrvatske gospodarske komore, veće hrvatske tvrtke koje djeluju u Rumunjskoj su AD Plastik, Podravka, Racso, Tehnix, Pastor Grupa, Nexe Grupa, Pliva, Euroconsulting Rijeka, Belupo, Farmal i Končar.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Često se spominju terminski indeksi DJI i NASDAQ-a, može li mi netko postati link gdje je ih jemoguće pratiti…
Hvala

Tu su svi indexi…kako se samo zelene,sve oči peku.
http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq
[thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

stavite naoćale:

DJA (3.74%)
^DJI (3.55%)
^DJT (4.56%)
^DJU (2.93%)

ako mi sutra ne idemo gore onda nek slobodno zatvore ZSE i idemo svi ulagat u moldaviju….[angry]

DOKUP!

Mislim da je zlato na vrhu i da počinje padati.Kako će to kolegi Iveku pomoći koji je ušao na vrhu[lol] [lol] [lol]

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close