Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izvolite slušam….ovdje Nostradamus

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@Nostradamus,

šta ti misliš do kada ćemo tonuti ???[smiley]

na 4300 sve prodajem...

valentine:

@Nostradamus,

Zaboravih, da li je pravo vrijeme za totalnu rasprodaju……barem da nešto uštedim???

na 4300 sve prodajem...

@Nostradamus,

Tko?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Naime,
gotovo je ili se to meni čini?

Gledam sve index-e i neznam dali sanjam, dali smo u ratu, dali su nas Srbi sa Rusima napali ili jednostavno nešto ne štima.

Među gorim smo danas u regiji, a svijet puca od plusa, pa ljudi moji koji vrag sada?
Pa kak to ide kod nas!
Najbolje je sve prodati pa makar u minusu i otiči dalje od Hrvatske jer ovo nije niti korekcija, niti balon niti ništa, nego igra mačke i miša kojoj nema kraja!

gle, valentine ne zna za koga ga pitaš, jer je sad već toliko naroljan (alkoholiziran) jer se bliži 16:00, a od oporavka ni ‘o’…
[lol] [lol] [lol]
a još teže to podnosi kad vidi kakva je vani zelenjava…

gle, valentine ne zna za koga ga pitaš, jer je sad već toliko naroljan (alkoholiziran) jer se bliži 16:00, a od oporavka ni ‘o’… [lol] [lol] [lol] a još teže to podnosi kad vidi kakva je vani zelenjava…

Ma istina
nema ovo smisla.
Ja sveukupno u minusu 25% vani sve puca od plusa a mi?

Sve se i dalje prodaje za badava a ja casha nemam [angry]

Conan:

@Nostradamus,

Tko?

Mislio sam na Crobex ili ti znaš neku dionicu koja raste???

na 4300 sve prodajem...

Mislio sam na Crobex ili ti znaš neku dionicu koja raste???

Tko jel zna?

Ma istina nema ovo smisla. Ja sveukupno u minusu 25% vani sve puca od plusa a mi? Sve se i dalje prodaje za badava a ja casha nemam [angry]

Ma bolje ti je da nemaš casha…ja svoj zadnji cash ulupao na DLKV na 1215 kn i na KOEI na 950 kn….i bio sretan što me poklopilo na KOEI po 950 kn…a gle danas…a onda se činilo jeftino…uvijek može jeftinije…

Miriše na rast. Osjeti se u zraku. Svi malko nervozni. Kao kad čekaju na početak koncerta koji kasni. Znaju da dolazi al još ga nema. Ajde više onda, brate!

meandar

vlalonca: ” Ma istina nema ovo smisla. Ja sveukupno u minusu 25% vani sve puca od plusa a mi? Sve se i dalje prodaje za badava a ja casha nemam [angry] ” Ma bolje ti je da nemaš casha…ja svoj zadnji cash ulupao na DLKV na 1215 kn i na KOEI na 950 kn….i bio sretan što me poklopilo na KOEI po 950 kn…a gle danas…a onda se činilo jeftino…uvijek može jeftinije…

Ma kita,
dobro bi dosao da si smanjim jebene ulaze jer su s obzirom na sada brutalni!
Ali vidim svijetlo na tunelu pa me zaboli.
Ako sam krajem ljeta na nuli onda otvaram šampanjac, dajem otkaz i slavim [lol] [lol]

New Report

Close