Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup]
Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu!

Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]

na 4300 sve prodajem...

avax10: ” Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup] Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu! ” Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]

kladim se da neće, 1-10 kof[lol] [bye]

Moderatora treba zabranit!!!

Hajde da neplačemo kao djevojčice i da ne kukamo! Nema oporavka burze, nema rasta i nećemo nikuda još daleko s ovih 4000 i sitno bodova, koliko god lagali s ZERPom i NATOm nema nikud iz ove kože![thumbsup] Tu smo gdje jesmo i tko ove godine završi na nuli dobro će proći! [cool]

Znate šta….zadnje vrijeme počeo sam razmišljati kao Struja…dosta mi je samo da se vratim na nulu….[shocked]

na 4300 sve prodajem...

avax10:

Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup]
Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu!

Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]

Sve se zeleni svuda,a mi opet u p.m. Sigurno pratimo burzu na istoku,kada Evropska i Američka nema ulogu kod nas. [angry]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

struja:

Hajde da neplačemo kao djevojčice i da ne kukamo! Nema oporavka burze, nema rasta i nećemo nikuda još daleko s ovih 4000 i sitno bodova, koliko god lagali s ZERPom i NATOm nema nikud iz ove kože![thumbsup] Tu smo gdje jesmo i tko ove godine završi na nuli dobro će proći! [cool]

Znate šta….zadnje vrijeme počeo sam razmišljati kao Struja…dosta mi je samo da se vratim na nulu….[shocked]

vi ste kolega, uz mene, valjda jedan od rijetkih clanova koji je u minusu. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]

Cuore Sportivo

SZ,

…. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]

čak i fon pimpi[lol]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

SZ,

vi ste kolega, uz mene, valjda jedan od rijetkih clanova koji je u minusu. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]

kad su ostali članovi foruma kupovali na dnu…a mi luzeri na ATH…kužiš…
[lol] [lol] [lol]

SZ,

Conan:

struja:

Izgleda da smo odabrali krive dionice….[lol] [lol]

Morat ćemo potražiti kakav savjet na ovom forumu ….[wink]

na 4300 sve prodajem...

Recite kako mogu pomoći savjetom?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

SZ Zagato:

kad su ostali članovi foruma kupovali na dnu…a mi luzeri na ATH…kužiš…
[lol] [lol] [lol]

Marcipan, si mi ti pričao da neću više moći kupiti Belje po 350 kn? Evo sad sam kupio po 265 kn![thumbsup]

Marcipan, si mi ti pričao da neću više moći kupiti Belje po 350 kn? Evo sad sam kupio po 265 kn![thumbsup]

pa…ti si bio zagovornik koliko se sjećam na toj temi brzih vlakova…a i geronimo je reko da neće više na 320 kn…
a ja sam rekao da ću razmislit o ulasku na 260 kn…al sad kad malo bolje pogledam….ne bi ni na 240 ušo…

Recite kako mogu pomoći savjetom?

Da bi djelio savjete morao biš prije promjeniti tvoj nick u npr. Nostradamus….!

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close