Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup]
Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu!
Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]
avax10: ” Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup] Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu! ” Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]
kladim se da neće, 1-10 kof[lol] [bye]
Hajde da neplačemo kao djevojčice i da ne kukamo! Nema oporavka burze, nema rasta i nećemo nikuda još daleko s ovih 4000 i sitno bodova, koliko god lagali s ZERPom i NATOm nema nikud iz ove kože![thumbsup] Tu smo gdje jesmo i tko ove godine završi na nuli dobro će proći! [cool]
Znate šta….zadnje vrijeme počeo sam razmišljati kao Struja…dosta mi je samo da se vratim na nulu….[shocked]
avax10:
”
Kakvo je ovo zeleno ludilo u EU?!? [thumbsup]
Mogao bi i crobex do kraja dana napraviti salto mortale i završiti u plusu!
”
Moga bi ali sam 100% siguran da se to neće desiti….[yawn][yawn][yawn]
Sve se zeleni svuda,a mi opet u p.m. Sigurno pratimo burzu na istoku,kada Evropska i Američka nema ulogu kod nas. [angry]
struja:
”
Hajde da neplačemo kao djevojčice i da ne kukamo! Nema oporavka burze, nema rasta i nećemo nikuda još daleko s ovih 4000 i sitno bodova, koliko god lagali s ZERPom i NATOm nema nikud iz ove kože![thumbsup] Tu smo gdje jesmo i tko ove godine završi na nuli dobro će proći! [cool]
”
Znate šta….zadnje vrijeme počeo sam razmišljati kao Struja…dosta mi je samo da se vratim na nulu….[shocked]
vi ste kolega, uz mene, valjda jedan od rijetkih clanova koji je u minusu. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]
…. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]
čak i fon pimpi[lol]
vi ste kolega, uz mene, valjda jedan od rijetkih clanova koji je u minusu. KOliko vidim velika vecina je u plusu [lol]
kad su ostali članovi foruma kupovali na dnu…a mi luzeri na ATH…kužiš…
[lol] [lol] [lol]
Conan:
”
struja:
”
”
”
Izgleda da smo odabrali krive dionice….[lol] [lol]
Morat ćemo potražiti kakav savjet na ovom forumu ….[wink]
Recite kako mogu pomoći savjetom?
SZ Zagato:
”
”
kad su ostali članovi foruma kupovali na dnu…a mi luzeri na ATH…kužiš…
[lol] [lol] [lol]
Marcipan, si mi ti pričao da neću više moći kupiti Belje po 350 kn? Evo sad sam kupio po 265 kn![thumbsup]
Marcipan, si mi ti pričao da neću više moći kupiti Belje po 350 kn? Evo sad sam kupio po 265 kn![thumbsup]
pa…ti si bio zagovornik koliko se sjećam na toj temi brzih vlakova…a i geronimo je reko da neće više na 320 kn…
a ja sam rekao da ću razmislit o ulasku na 260 kn…al sad kad malo bolje pogledam….ne bi ni na 240 ušo…
Recite kako mogu pomoći savjetom?
Da bi djelio savjete morao biš prije promjeniti tvoj nick u npr. Nostradamus….!