Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bolje bi bilo pokrenut temu “oporavak od burze” [lol]

Ili “burza oporavak od”[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ili kako se rješiti stresa.[lol]

Ili “burza oporavak od”[lol]

znam od čega je tebi burza oporavak od…alkohola…[lol] [lol] [lol]
onda gledaš burzu…i dok vidiš kak se crveni,polako se trijezniš…al do 16:00 se od muke opet napiješ…i onda je to začaran krug…[lol] [lol] [lol]

Točno, recimo sda sma mtrva pjian i jdeva pšeim….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Misliš li na kolegu Garfielda….

Za njega imam Jožu iz Zagorja, imam tjedni izvještaj kaj je delal, a svaki put me iznenadi kaj je sposoban napraviti.[thumbsup]

ekipa sa foruma u Kuala Lumpuru otvara sampanjac u ocekivanju sutrasnjeg otvaranja KL burze… naime vidjeli su da se CROBEX zeleni!!![thumbsup]

Citat:
“其他特色套餐 專門設計的套餐,迎合您的旅行風格、計劃和綫路 斟酌獨具特色的旅行目的地
Crobex
4.113,91 +0.09%

“Please, God, Just One More Bubble.”

Composite Index(Kuala Lumpur: ^KLSE)
Index Value: 1,173.22
Trade Time: Mar 10
[color=blue]Change: -123.11 (-9.50%)[/color]
Prev Close: 1,296.33
Open: 1,242.64
Day’s Range: 1157.47 – 1242.64
52wk Range: 1,141.56 – 1,524.69

dečki, index u kuala lumpuru pao skoro 10 posto!
oprez u prognozama…
[wink]

Krivo… KLSE Composite je rasel 2,84 % [thumbsup].

You either do it right or you get eliminated!

Medvjeđi brlog ste zaključali a ovu budalaštinu od teme držite otvorenu!!

Nazdravlje[bye]

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

Evo ga, dolazi kraj padu burze [thumbsup]

Vaš link

Strategists at JPMorgan said the stock market slide, which has seen the U.S. benchmark S&P 500 index .SPX fall 18.5 percent in the past five months, could be coming to an end.

“In 9 of 10 previous U.S. slowdowns, equities bottomed 3-4 months ahead of the recession end. According to our economists, that midpoint is about now,” JPMorgan said in a research note.

Za ovog što nas je plašio Kuala Lumpurom, završio u plusu

KLSE Composite 1,206.54 5:02AM ET 33.32 (2.84%)

kao i većina Azije

Vaš link

Ne samo da je završio u plusu nego tijekom cijelog trgovanja nije bio ispod -0,8 %. A u zadnjih godinu dana je bio najviše u minusu 2.7 % u odnosu na jučerašnju razinu tak da ovo od 9 % je čista patka [rolleyes].

You either do it right or you get eliminated!

oporavak burze će se valjda desiti kad većina pređe u keš i kao što je do nedavno vikala up up bude ovdje vikala down down. svakim danom ih je sve više, ali još nedovoljno [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close