Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neće nikad okani se burze vidiš da samo gubiš

ma, lakše mi je kad vidim kolko ima još ljudi koji gube lovu…pa se tješe na ovoj temi…
ipak, to me čini sretnim, jer nisam toliko očajan da se tješim i tražim svjetlo na kraju tunela u nekakvim člancima koji blage veze nemaju s nama…

Composite Index(Kuala Lumpur: ^KLSE) Index Value: 1,173.22 Trade Time: Mar 10 [color=blue]Change: -123.11 (-9.50%)[/color] Prev Close: 1,296.33 Open: 1,242.64 Day’s Range: 1157.47 – 1242.64 52wk Range: 1,141.56 – 1,524.69 dečki, index u kuala lumpuru pao skoro 10 posto! oprez u prognozama… [wink]

Za ovog što nas je plašio Kuala Lumpurom, završio u plusu

KLSE Composite 1,206.54 5:02AM ET 33.32 (2.84%)

kao i većina Azije

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma, lakše mi je kad vidim kolko ima još ljudi koji gube lovu…pa se tješe na ovoj temi… ipak, to me čini sretnim, jer nisam toliko očajan da se tješim i tražim svjetlo na kraju tunela u nekakvim člancima koji blage veze nemaju s nama…

Ti pređi na alkohol pa nek te on tješi, i tako većina ovdje pije i onda dolazi pisati na forum.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@čaruga
“Šta je tu čudno pa uvijek je tako bilo i biće

Jedno pričaju a drugo rade ”

Tako je…po stoti sam se put u to uvjerio…laž ponovljena 100x =istina
Bitno je da mi znamo što radimo.

Scio me nihil scire

Ti pređi na alkohol pa nek te on tješi, i tako većina ovdje pije i onda dolazi pisati na forum.

govoriš iz osobnog iskustva?
vidim da neki nisu ovisni samo o buljenju u monitor i praćenju domaćeg tržišta kapitala, a i ostalih indeksa u svijetu kako se kreću iz minute u minutu…već i o alkoholu…bit će da to ide jedno s drugim….[lol] [lol] [lol]

Ja nikad nisam skrivao svoju ovisnost o alkoholu. Znam da nije dobra navika, ali jednostavno ne mogu bez njega. Žao mi je.[bye]

@čaruga “Šta je tu čudno pa uvijek je tako bilo i biće Jedno pričaju a drugo rade ” Tako je…po stoti sam se put u to uvjerio…laž ponovljena 100x =istina Bitno je da mi znamo što radimo.

Naravno istina se govori samo jednom. razmišljam o prvom marginu ikad

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

oporavak burze… jamacno ce se globalni trend (radi se o trendu na visemjesecne staze, mozda i godisnje, na najvecim svjetskim burzama) promjeniti drukanjem na jednoj temi naseg foruma…
a posebno je vazan pokazatelj oporavka americke i svjetske situacije, to da li ce pokoja burza povremeno zavrsiti dan u plusu… pa i lopta koju bacis niz stenge se odbija prema gore, ali i dalje paaaaaadaaaaaaaaaaa…
evo za kraj i jedan popularan emoticon: [bye][bye][bye]

“Please, God, Just One More Bubble.”

marcipan: ” ma, lakše mi je kad vidim kolko ima još ljudi koji gube lovu…pa se tješe na ovoj temi… ipak, to me čini sretnim, jer nisam toliko očajan da se tješim i tražim svjetlo na kraju tunela u nekakvim člancima koji blage veze nemaju s nama…” Ti pređi na alkohol pa nek te on tješi, i tako većina ovdje pije i onda dolazi pisati na forum.

evo vidi mene… ja najbolje investiram kad sviram, a kad sviram nikad nisam trijezan….
[lol]

Scio me nihil scire

oporavak burze… jamacno ce se globalni trend (radi se o trendu na visemjesecne staze, mozda i godisnje, na najvecim svjetskim burzama) promjeniti drukanjem na jednoj temi naseg foruma… a posebno je vazan pokazatelj oporavka americke i svjetske situacije, to da li ce pokoja burza povremeno zavrsiti dan u plusu… pa i lopta koju bacis niz stenge se odbija prema gore, ali i dalje paaaaaadaaaaaaaaaaa… evo za kraj i jedan popularan emoticon: [bye][bye][bye]

[thumbsup]

Danas je počelo sa minusom ,a sad smo već u plusu idemo na bolje.

marcipan: ” ma, lakše mi je kad vidim kolko ima još ljudi koji gube lovu…pa se tješe na ovoj temi… ipak, to me čini sretnim, jer nisam toliko očajan da se tješim i tražim svjetlo na kraju tunela u nekakvim člancima koji blage veze nemaju s nama…” Ti pređi na alkohol pa nek te on tješi, i tako većina ovdje pije i onda dolazi pisati na forum.

Misliš li na kolegu Garfielda….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close