Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa ljudi šta je to sad ??[shocked] trend je ok. a tu takav mrak da se toliko radi u Dalmaciji da ne stignete napisat po koji post .. ne prolazi više ( no nije nikad[lol] )…. Njetta nema 13 dana.. al o.k. to još nekako mogu podnit[lol] al šta ste ( ili smo??!!) uradili Mateji da se ne javlja više??

Zašto ti meni brojiš dane…….?!?…..[angry]

Sve je stvar psihe.....

Dobar jutar,…….[proud]

Sve je stvar psihe.....

Ja san čuo da se Mateja nadebljala, te iz tog razloga se ne javlja…….[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Sad iden razmišljat i ne zovite me, jer imam posla……..[cool]

Sve je stvar psihe.....

octopus: ” pa ljudi šta je to sad ??[shocked] trend je ok. a tu takav mrak da se toliko radi u Dalmaciji da ne stignete napisat po koji post .. ne prolazi više ( no nije nikad[lol] )…. Njetta nema 13 dana.. al o.k. to još nekako mogu podnit[lol] al šta ste ( ili smo??!!) uradili Mateji da se ne javlja više?? ” Zašto ti meni brojiš dane…….?!?…..[angry]

sorry ..več mi je žao[lol] [lol]

” octopus: ” OK, pratim te……[cool]

Sve je stvar psihe.....

Njetto dok si bio na limunadi pisa si svaki dan[thumbsup]
Pošto si prominio derivate biće nemaš vrimena pisati[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

pa ljudi šta je to sad ??[shocked] trend je ok. a tu takav mrak da se toliko radi u Dalmaciji da ne stignete napisat po koji post .. ne prolazi više ( no nije nikad[lol] )…. Njetta nema 13 dana.. al o.k. to još nekako mogu podnit[lol] al šta ste ( ili smo??!!) uradili Mateji da se ne javlja više??

Pa kako sam se u ovoj zadnjoj “korekciji” ispucala sa zezanjem, sada mi ne preostaje drugo nego da dozvolim i ostalima da malo dođu na red…meni ozbiljne stvari ne idu previše dobro za pričanje[rolleyes]

p.s.:Octopus vjeruj da ja svejedno pratim situaciju i da mi niko ništa nije učinio…izgleda da su samo oni dani u mjesecu[lol]

[emo_cool]

Ja san čuo da se Mateja nadebljala, te iz tog razloga se ne javlja…….[thumbsup]

Uf, kako ti je samo uspjelo saznati…baš ovaj vikend mi je neko rekao da sam se udebljala za kilu ili čak dvije[shocked] a znaš kakve smo žene, kad nam je svaka kila previše[rolleyes]

[emo_cool]

octopus: ” pa ljudi šta je to sad ??[shocked] trend je ok. a tu takav mrak da se toliko radi u Dalmaciji da ne stignete napisat po koji post .. ne prolazi više ( no nije nikad[lol] )…. Njetta nema 13 dana.. al o.k. to još nekako mogu podnit[lol] al šta ste ( ili smo??!!) uradili Mateji da se ne javlja više?? ” Pa kako sam se u ovoj zadnjoj “korekciji” ispucala sa zezanjem, sada mi ne preostaje drugo nego da dozvolim i ostalima da malo dođu na red…meni ozbiljne stvari ne idu previše dobro za pričanje[rolleyes] p.s.:Octopus vjeruj da ja svejedno pratim situaciju i da mi niko ništa nije učinio…izgleda da su samo oni dani u mjesecu[lol]

onda sve o.k. !!
jadno je što nemaš šta tu više pratit [lol] jedino ja i zeko tu malo sa sjuz. i ninnom[lol] ..

@octopus
Šta ćemo sa INA-r-a[shocked][shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

njetto: ” Ja san čuo da se Mateja nadebljala, te iz tog razloga se ne javlja…….[thumbsup] ” Uf, kako ti je samo uspjelo saznati…baš ovaj vikend mi je neko rekao da sam se udebljala za kilu ili čak dvije[shocked] a znaš kakve smo žene, kad nam je svaka kila previše[rolleyes]

Šta je……….

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close