dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup]
A ne, dobro je DR napisao.
On je rezerva ako se netko prijavi a ne dođe, onda može DR umjesto njega
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup]
malo se zabunio ……ispraviće
octopus: ” dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup] ” malo se zabunio ……ispraviće
[lol] [lol] sporo tipka
mark1: ” octopus: ” dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup] ” malo se zabunio ……ispraviće ” [lol] [lol] sporo tipka
a tek kako sporo priča….to traje i traje….[lol] [lol] [lol]
dobro jutro svima !!
ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup]
dobro jutro svima !! ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup]
krećem već sutra da bi stigla na vrijeme ….naplačuju li i za skutere avto put ili ću morati okolo…
[lol]
Evo i mene[wink]
Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
octopus: ” dobro jutro svima !! ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup] ” krećem već sutra da bi stigla na vrijeme ….naplačuju li i za skutere avto put ili ću morati okolo… [lol]
Okolo,okolo nema džabe ni u stare babe[wink][lol]
zeko,
Evo i mene[wink] Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran
ej Zeko ne seri !!! Zajebano jedino ako češ morat sam vozit u Zg.[smiley] ako nečeš imat prijevoz javi-te pokupim usput[lol]
zeko: ” Evo i mene[wink] Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran ” ej Zeko ne seri !!! Zajebano jedino ako češ morat sam vozit u Zg.[smiley] ako nečeš imat prijevoz javi-te pokupim usput[lol]
E kad je usput može[lol] [lol]
Nešto mi je drugo u pitanju,pa dok to ne riješim nisam siguran