Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup]

A ne, dobro je DR napisao.
On je rezerva ako se netko prijavi a ne dođe, onda može DR umjesto njega

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup]

malo se zabunio ……ispraviće

octopus: ” dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup] ” malo se zabunio ……ispraviće

[lol] [lol] sporo tipka

mark1: ” octopus: ” dr. tibaš napisat – peti !![thumbsup] ” malo se zabunio ……ispraviće ” [lol] [lol] sporo tipka

a tek kako sporo priča….to traje i traje….[lol] [lol] [lol]

dobro jutro svima !!

ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup]

dobro jutro svima !! ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup]

krećem već sutra da bi stigla na vrijeme ….naplačuju li i za skutere avto put ili ću morati okolo…

[lol]

Evo i mene[wink]
Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” dobro jutro svima !! ajde Dalmatinci sa koliko avta u Zg.?? samo mark se javia?? ajd sjuz. če skuterom[thumbsup] ” krećem već sutra da bi stigla na vrijeme ….naplačuju li i za skutere avto put ili ću morati okolo… [lol]

Okolo,okolo nema džabe ni u stare babe[wink][lol]

Evo i mene[wink] Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran

ej Zeko ne seri !!! Zajebano jedino ako češ morat sam vozit u Zg.[smiley] ako nečeš imat prijevoz javi-te pokupim usput[lol]

zeko: ” Evo i mene[wink] Drago mi je za ovu inicijativu,nadam se da ću i ja biti prisutan ali tek sljedeći tjedan bit ću siguran ” ej Zeko ne seri !!! Zajebano jedino ako češ morat sam vozit u Zg.[smiley] ako nečeš imat prijevoz javi-te pokupim usput[lol]

E kad je usput može[lol] [lol]
Nešto mi je drugo u pitanju,pa dok to ne riješim nisam siguran

[shocked][shocked][shocked][undecid]

pa ljudi šta je to sad ??[shocked]
trend je ok. a tu takav mrak
da se toliko radi u Dalmaciji da ne stignete napisat po koji post .. ne prolazi više ( no nije nikad[lol] )….
Njetta nema 13 dana.. al o.k. to još nekako mogu podnit[lol] al šta ste ( ili smo??!!) uradili Mateji da se ne javlja više??

New Report

Close