octopus: ” jutro !!! mark svatia – sjuzann mi objasnila[lol] ” slušaj mene i sigurno ćeš pogrišiti….[lol] [lol]
Sjuzann bolje da tebe sluša nego one koji idu u Keniju na okupljanje [lol]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
Onda… kada je okupljanje? Primate jednog poludalmatinca?
Večeras u Calypsa u 20h
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Dobra vecer. Dakle, sinoc sam bio blizu Dalmacije, u jednom malo pasivnijem kraju i da… jela se janjetina. Imam lijepe vijesti: srednjerocno (ukoliko ne bude zamjene magnetskih polova [undecid]) nam je perspektiva [thumbsup]
Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.
Dobra vecer. Dakle, sinoc sam bio blizu Dalmacije, u jednom malo pasivnijem kraju i da… jela se janjetina. Imam lijepe vijesti: ukoliko ne bude zamjene magnetskih polova [undecid]) nam je perspektiva [thumbsup]srednjerocno (
Hvala na informaciji,ali mi smi ti malo poglupi da možemo to razumit šta si napisa[embarass][embarass]
Ako ne možeš pojednostavnit opet pohvalno[wink]
Dobro večer svima !!
Šta Zeko i ti si nastavio do “sitnih ” sati ?? Sitnih kolko je to ?? sitno (malo) npr. oko 1 ujutro ??
ili je mišljeno sitno onako oko 5 ujutro ?? Bilo kakvo vidim da ste guštali !!
zeko,
Kript: ” Dobra vecer. Dakle, sinoc sam bio blizu Dalmacije, u jednom malo pasivnijem kraju i da… jela se janjetina. Imam lijepe vijesti: ukoliko ne bude zamjene magnetskih polova [undecid]) nam je perspektiva [thumbsup]srednjerocno ( ” Hvala na informaciji,ali mi smi ti malo poglupi da možemo to razumit šta si napisa[embarass][embarass] Ako ne možeš pojednostavnit opet pohvalno[wink]
Zeko, mislio je na janjce[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Dobro večer svima !! Šta Zeko i ti si nastavio do “sitnih ” sati ?? Sitnih kolko je to ?? sitno (malo) npr. oko 1 ujutro ?? ili je mišljeno sitno onako oko 5 ujutro ?? Bilo kakvo vidim da ste guštali !!
Meni ti je to svako par večeri tako[wink][wink]
@Alabama
Zeko, mislio je na janjce
Onda dobro razmišlja[thumbsup][lol] [lol]