Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

octopus: ” šta je to….. nema ni komentara na moju ideju kamo li pohvale[smiley] stvarno ??!! Ajde Ford dosta ovog tvog “kuvanja”….Telefon u ruke i sredi nešto[thumbsup] ” o okupljanju pričamo već desetak dana ali nikako da dogovor padne kad i gdje.[smiley] bez Forda nam to malo teže ide… …što malo, nikako…[lol] [lol] [lol]

pozdrav sjuzann !!
pa s kom pričaš ??[lol] [lol] tu nema 10 dana nikog [smiley] a skyp
da napišemo peticiju za vračanje Ford-a !! Očemo Ford-a – bit če janjetine i kokte[lol]

sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta U 19:00 h

[lol] ninna dal me ti izbegavaš ??

sjuzann: ” octopus: ” šta je to….. nema ni komentara na moju ideju kamo li pohvale[smiley] stvarno ??!! Ajde Ford dosta ovog tvog “kuvanja”….Telefon u ruke i sredi nešto[thumbsup] ” o okupljanju pričamo već desetak dana ali nikako da dogovor padne kad i gdje.[smiley] bez Forda nam to malo teže ide… …što malo, nikako…[lol] [lol] [lol] ” pozdrav sjuzann !! pa s kom pričaš ??[lol] [lol] tu nema 10 dana nikog [smiley] a skyp da napišemo peticiju za vračanje Ford-a !! Očemo Ford-a – bit če janjetine i kokte[lol]

hahahaha nema nam druge ako se hoćemo okupiti….

ninna:

sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta U 19:00 h

[lol] ninna dal me ti izbegavaš ??

Da [lol]
Zašto?

Octopuse ne znaš pogoditi vikend

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

octopus: ” sjuzann: ” octopus: ” šta je to….. nema ni komentara na moju ideju kamo li pohvale[smiley] stvarno ??!! Ajde Ford dosta ovog tvog “kuvanja”….Telefon u ruke i sredi nešto[thumbsup] ” o okupljanju pričamo već desetak dana ali nikako da dogovor padne kad i gdje.[smiley] bez Forda nam to malo teže ide… …što malo, nikako…[lol] [lol] [lol] ” pozdrav sjuzann !! pa s kom pričaš ??[lol] [lol] tu nema 10 dana nikog [smiley] a skyp da napišemo peticiju za vračanje Ford-a !! Očemo Ford-a – bit če janjetine i kokte[lol] ” hahahaha nema nam druge ako se hoćemo okupiti….

potpisujem peticiju samo zbog kokte….[lol] [lol] [lol]

Evo dalmatinci su rekli krajem mjeseca doputovati na sjever.
Slovenci će biti na vrijeme obavješteni

jako zanimljivo ,,,,,,,dobra večer svima samo da pročitam…..

octopus: ” ninna: ” sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta U 19:00 h ” [lol] ninna dal me ti izbegavaš ?? ” Da [lol] Zašto?

[lol] znao sam !!
ti non stop u ST. a ja nađem samo Zeku

jako zanimljivo ,,,,,,,dobra večer svima samo da pročitam…..

mark pozdrav !!!
čitaj brzo ! nema ništa pametno

ninna: ” octopus: ” ninna: ” sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta U 19:00 h ” [lol] ninna dal me ti izbegavaš ?? ” Da [lol] Zašto? ” [lol] znao sam !! ti non stop u ST. a ja nađem samo Zeku

to se zove srića….
[lol]

Evo dalmatinci su rekli krajem mjeseca doputovati na sjever. Slovenci će biti na vrijeme obavješteni

kad ?? u ponedeljak[lol]

ninna:

octopus: ” ninna: ” sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta U 19:00 h ” [lol] ninna dal me ti izbegavaš ?? ” Da [lol] Zašto?

[lol] znao sam !!
ti non stop u ST. a ja nađem samo Zeku

Dolazila bih i češće u ST , samo su mi rekli dalmatinci da ne pretjerujem.

New Report

Close