dobro da ste(Mateja i Zeko) rano završili debatu – mogao sam i gore proč [lol]
Ajde sad…pa moglo bi se napravit u Dalm.sad jedno jače okupljanje – prije lita a ???
npr. kraj petog. 30.5 ili 31.5. – prekratak rok za org. ili nema zainteresiranih[lol]
samo ideja ??!!
Onda… kada je okupljanje? Primate jednog poludalmatinca?
šta je to….. nema ni komentara na moju ideju kamo li pohvale[smiley]
stvarno ??!! Ajde Ford dosta ovog tvog “kuvanja”….Telefon u ruke i sredi nešto[thumbsup]
šta je to….. nema ni komentara na moju ideju kamo li pohvale[smiley] stvarno ??!! Ajde Ford dosta ovog tvog “kuvanja”….Telefon u ruke i sredi nešto[thumbsup]
o okupljanju pričamo već desetak dana ali nikako da dogovor padne kad i gdje.[smiley]
bez Forda nam to malo teže ide… …što malo, nikako…[lol] [lol] [lol]
Onda… kada je okupljanje? Primate jednog poludalmatinca?
naravno da primamo…samo da se dogovorimo, do Božića ćemo valjda to uspjeti….[lol] [lol]
Kript: ” Onda… kada je okupljanje? Primate jednog poludalmatinca? ” naravno da primamo…samo da se dogovorimo, do Božića ćemo valjda to uspjeti….[lol] [lol]
Pa zasto bi to bio tako veliki problem? Vecina je u petak navecer slobodna, a uskoro ce se vratiti i onih lijepih 0.8 promila koliko je bilo i prije
[proud]
sjuzann: ” Kript: ” Onda… kada je okupljanje? Primate jednog poludalmatinca? ” naravno da primamo…samo da se dogovorimo, do Božića ćemo valjda to uspjeti….[lol] [lol] ” Pa zasto bi to bio tako veliki problem? Vecina je u petak navecer slobodna, a uskoro ce se vratiti i onih lijepih 0.8 promila koliko je bilo i prije [proud]
pričam o večem okupljanju, a inače splitsko okupljanje ti je svaki petak u 19 sati , a di……čitaj na ovim stranicama…
Pa to je sutra…. Kada bi primio lokaciju rado bi se uputio na jug [smiley]
mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti….
Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta
U 19:00 h
sjuzann: ” mislim da u Calypso…ali već će oni obavjestiti…. ” Sjuzann mislim da se ovaj petak nalazimo u Kašteleta
nina ne zbunjuj već zbunjene….[lol] [lol]