mateja: ” zeko: ” BAKICAAA: ” Tajnopis…[proud] ” Ovo ni CIA ne može dešifrirati[lol] [lol] ” Izgleda da Bakicaaa ipak nešto više zna…Bakicaaa podijeli sa nama[pray] ” pa vidiš ” Tajnopis..” ……jasno tip …. evo nije forumašica[smiley]
Nešto smo već utvrdili, ajde još ostalo[thumbsup]
[emo_cool]
zeko: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Izgleda da dioničarke idu u okupljanje,mogu i muški prisustvovati pa mislim da ću se neko vrime pridružiti njima[embarass][embarass] Valjda neće biti uskogrudne pa da ne bude koji info[lol] ” kad več mislim da te razumim…[shocked]
Pa kako ne razumiješ što ti želi reći[huh]…pa to i ja vidim[rolleyes]
[emo_cool]
mateja: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Zar nečeš i ti doći…pa sad bi več trebao tvoj avto sam naći put do Splita[lol] ” svaki put sam sa drugim pa…..[lol]
Ko bi na tebi rekao[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
octopus: ” zeko: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Izgleda da dioničarke idu u okupljanje,mogu i muški prisustvovati pa mislim da ću se neko vrime pridružiti njima[embarass][embarass] Valjda neće biti uskogrudne pa da ne bude koji info[lol] ” kad več mislim da te razumim…[shocked] ” Pa kako ne razumiješ što ti želi reći[huh]…pa to i ja vidim[rolleyes]
to vidim i ja [lol] ….al više od toga ne[lol]
zeko,
octopus: ” mateja: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Zar nečeš i ti doći…pa sad bi več trebao tvoj avto sam naći put do Splita[lol] ” svaki put sam sa drugim pa…..[lol] ” Ko bi na tebi rekao[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked]
morat ču počet pisat na slo.[lol]
zeko,
octopus: ” mateja: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Zar nečeš i ti doći…pa sad bi več trebao tvoj avto sam naći put do Splita[lol] ” svaki put sam sa drugim pa…..[lol] ” Ko bi na tebi rekao[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked]
Zeko što je, zar si postao ljubomoran[lol]
[emo_cool]
zeko: ” octopus: ” mateja: ” octopus: ” Zeko imata sa Svojnovom preksutra okupljanje ili…??[lol] [lol] ” Zar nečeš i ti doći…pa sad bi več trebao tvoj avto sam naći put do Splita[lol] ” svaki put sam sa drugim pa…..[lol] ” Ko bi na tebi rekao[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][shocked] ” Zeko što je, zar si postao ljubomoran[lol]
Ma sad mi je jasno zašto nije tio dovest “ženu ” na okupljanje[lol] [lol]
zeko,
Di je Octopus nestao biće ga zove bolja polovica[lol]
A možda je vidjela da svaki put na okupljanje dolazi sa drugim[sealed]
[emo_cool]
zeko: ” Di je Octopus nestao biće ga zove bolja polovica[lol] ” A možda je vidjela da svaki put na okupljanje dolazi sa drugim[sealed]
[lol] [lol] [lol]