Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ma cesto sam ja u Splitu alidanas nazalost ne. Ustvari, ne bas nazalost jer proslava sv. Duje najcesce nalikuje na seoski vasar (molim bez uvreda, zaista mi nije namjera vrijedjati) sa onim cevapcicima i capljama na rivi.

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Ma nema uvrede,to je tvoj dojam,ali lakše bi nam bilo kad bi znali iz koje metropole ti dolaziš[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ma nema uvrede,to je tvoj dojam,ali lakše bi nam bilo kad bi znali iz koje metropole ti dolaziš[wink]

He he, ma ne dolazim iz metropole. U metropole volim odlaziti kada nesto u njima zelim vidjeti, cuti, dodirnuti… ali su mi draza mala mjesta s kvalitetnim UMTS signalom.
[smiley]

zeko: ” Ma nema uvrede,to je tvoj dojam,ali lakše bi nam bilo kad bi znali iz koje metropole ti dolaziš[wink] ” He he, ma ne dolazim iz metropole. U metropole volim odlaziti kada nesto u njima zelim vidjeti, cuti, dodirnuti… ali su mi draza mala mjesta s kvalitetnim UMTS signalom. [smiley]

[lol] [lol] [lol]
Onda te razumim,poslije mlade janjetine i ja mrko gledam na čevape[angry] [angry]

Ma cevapi su OK ali ono sto sam jednom pojeo na rivi za sv. Duju je bila guma+soja+nekvalitetno ulje. Ali sam zato jednom po noci u centru naisao na sasvim dobre cevape (blizu hotela Belevue).
A janjetina… ma to je u oversold podrucju….

Ma cevapi su OK ali ono sto sam jednom pojeo na rivi za sv. Duju je bila guma+soja+nekvalitetno ulje. Ali sam zato jednom po noci u centru naisao na sasvim dobre cevape (blizu hotela Belevue). A janjetina… ma to je u oversold podrucju….

Iza hotela,najbolji čevapi u gradu i to od davnih vremena,nisi falio

zeko,di si prijatelju
[wink]

zeko,di si prijatelju [wink]

O koja čast da si ti tu[thumbsup][thumbsup]

a,evo svratio malo na piće

a,evo svratio malo na piće

[lol] [lol] [lol]
Po običaju[wink]