Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Sad mi je konačno postalo jasno zašto nas Zeko proziva sa tim mamurlukom…u biti nije nas, nego tebe Octopus i Svojnov9 a ja se tako lako izdala[angry] A kako tek sutra radni dan, kad se u EU radi od ponedeljka do petka[huh] i još, iako na kraju, želim svima lijep pozdrav[smiley]

danas bio još u Dalmaciji[thumbsup] – produžetak produženog vikenda četvrtak – poned.[cool]

Pa mislila sam da je bilo nešto takvo…još jednom moram reči da imaš dobrog šefa[wink]

[emo_cool]

Pa mislila sam da je bilo nešto takvo…još jednom moram reči da imaš dobrog šefa[wink]

ima malo previše kg,malo premalo kose a drugčije ljudina za popiz…[lol]

ima malo previše kg,malo premalo kose a drugčije ljudina za popiz…[lol]

[lol] [lol] [lol]
Pa svi imamo neke nedostatke ali na kraju je ipak najvažnije ovo što si napisao na kraju[proud]

[emo_cool]

Pozdrav SLO[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko pozdrav i tebi…nešto si mi dobro zabavljao Octopusa jučer, tek sad navečer se malo pribrao…i ja bi voljela koje pivo u društvu[huh]

[emo_cool]

Zeko pozdrav i tebi…nešto si mi dobro zabavljao Octopusa jučer, tek sad navečer se malo pribrao...i ja bi voljela koje pivo u društvu[huh]

Pa nije do nas,šta čekaš,kad dolaziš[shocked]

Pa nije do nas,šta čekaš,kad dolaziš[shocked]

Kad bude neko malo veče okupljanje[undecid]…to bi željela ako me neče upravo tad opet nešto spriječiti[cry]

[emo_cool]

Pa svaki petak je veće okupljanje[wink]

Pa svaki petak je veće okupljanje[wink]

Onda mi reci istinu, koliko vas je bilo ovaj petak[huh]

[emo_cool]

Ja i svojnov[lol] [lol] [lol]
Pa razumljivo je da su ovaj vikend ljudi spojili dane i otišli svak svojim putem

Ja i svojnov[lol] [lol] [lol] Pa razumljivo je da su ovaj vikend ljudi spojili dane i otišli svak svojim putem

A gdje je bio Octopus[huh]…ali za istinu si zaslužio sve pohvale[proud]

[emo_cool]

New Report

Close