Info svima ….
Dogovorili smo okupljanje standardno za sada svaki Petak u 19.00 h u Calypsa …..
do daljnjega …
dok ne bude koja promjena ….. i već prošli put smo rezervirali stol za ovaj Petak.
Nažalost sam ovaj Petak spiječen prisustvovati …. svejedno svima želim ugodnu zabavu i dobar provod ….
[lol] [lol] [lol]
DAJE SE NA ZNANJE !!!!
Idem na put i ovaj petak me nema nikako,……pozdrav svima…..
I nemoj me doktore zvat stalno….imam posla….[cool]
RIBAR 007: ” Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i …….. Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat. Nije valjda da ste se svadili? ”
Pozdrav ribar 007 i dobro došao na ovu temu……nismo se svadili neznam odakle ti to nalazimo se i dalje , a ti malo napiši o sebi odakle si pa ako imaš volje skokni na jedno druženje ,,,,,,[thumbsup]
Nisam se stiga javit prije jer sam ovih dana bija u super gužvi.
Inače iz Splita sam i čim uvatim vrimena dolazim na druženje.
Pozdrav
Pozdrav svima ja i Zeko smo u petak na dogovorenoj lokaciji…..[thumbsup]
octopus:
”
ja sam se kladila…….[bye] pa da nisam i tebi nešto dužan [shocked]
”
to ti je začaran krug…ti njoj, ona dr.,dr. Marku,Mark Alabami…Alabama tebi….[lol] ….ti Alabami…i kako ide dalje ……ne znam više….triba sve to povatati…[lol]
….to ti je poznata vlaška igra”ko kome”
Nisam se stiga javit prije jer sam ovih dana bija u super gužvi.
Inače iz Splita sam i čim uvatim vrimena dolazim na druženje.
Pozdrav
Ako imaš novaca uvijek si dobro došao…..[thumbsup]
BAKICAAA:
”
…ninna,s tobom kavicu uvijek…ali vikend je dug,pa možda skombiniramo i more i kontinent… [rolleyes]
”
Javi se ako si u blizini (nadam se da nećeš doći sama [wink])
Oooooohoooohooooo kako ovo da nazovem…[rolleyes]
…pa da vidimo hoće li biti kakvog okupljanja za Prvi maj…mogla bi se i ja pridružiti…[proud]
Bakice bilo bi nam drago da nas posjetiš 02.05 jer tu je mlada ekipa od 35-50 i to sa geslom:”……ulaži sve što imaš…….!”[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Hallooooooo
Ima li koga! Tri dana niti slova, nije dobro [lol]
Hallooooooo Ima li koga!
ima, ima…..igramo na kukala….[lol]