BAKICAAA:
”
…ninna,s tobom kavicu uvijek…ali vikend je dug,pa možda skombiniramo i more i kontinent… [rolleyes]
”
Javi se ako si u blizini (nadam se da nećeš doći sama [wink])
…pa sa poprilično pertinencija…[lol]
octopus: ” šta imate tajno okupljanje!! ovaj baš moram u Dalmaciju … i to 2put !! neznam dal uopšte imam za avtoput[lol] a mogao bi se zaletit jedan dan do Zg. Imam neke neporavnane račune sa Alabamom.Znam da je neko nekom nešto dužan …a neznam ko kome [lol] ” Octopuse da se i ti nisi kladio? Šta je s onim papirima, ima šta novo?
Ima …imao sam več spremne nove broje da ti šaljem….pa izgubio ha…
ma kakvi !! nisam ja za te stvari. Ja sam ozbiljan čovik.
Šta Alabama se bavi time ??
p.s. LIPI pozdrav Alabami !!
Ma ne Alabama, ja sam se kladila…….[bye]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
octopus: ” ma kakvi !! nisam ja za te stvari. Ja sam ozbiljan čovik. Šta Alabama se bavi time ?? p.s. LIPI pozdrav Alabami !! ” Ma ne Alabama, ja sam se kladila…….[bye]
s kim ? u što ? i zašto ? [lol] jebe me pravopis – sigurno je nešto krivo[tongue]
Šta je sad ovo,kakve su kladionice sada u điru[shocked][shocked]
Ajmo malo dojava[lol] [lol] tu se para brže okreće,nije bitno dobit ili izgubit samo da se vrti
Kladionica-dionica sve isto[angry] [angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Šta je sad ovo,kakve su kladionice sada u điru[shocked][shocked] Ajmo malo dojava[lol] [lol] tu se para brže okreće,nije bitno dobit ili izgubit samo da se vrti Kladionica-dionica sve isto[angry] [angry]
nemoj se nervirat Zeko[lol] imaš opet koje goste za vikend ili ….??
ja sam se kladila…….[bye] pa da nisam i tebi nešto dužan [shocked]
to ti je začaran krug…ti njoj, ona dr.,dr. Marku,Mark Alabami…Alabama tebi….[lol] ….ti Alabami…i kako ide dalje ……ne znam više….triba sve to povatati…[lol]
zeko: ” Šta je sad ovo,kakve su kladionice sada u điru[shocked][shocked] Ajmo malo dojava[lol] [lol] tu se para brže okreće,nije bitno dobit ili izgubit samo da se vrti Kladionica-dionica sve isto[angry] [angry] ” nemoj se nervirat Zeko[lol] imaš opet koje goste za vikend ili ….??
Samo se javi kad dođeš,nema problema[thumbsup][thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
octopus: ” ja sam se kladila…….[bye] pa da nisam i tebi nešto dužan [shocked] ” to ti je začaran krug…ti njoj, ona dr.,dr. Marku,Mark Alabami…Alabama tebi….[lol] ….ti Alabami…i kako ide dalje ……ne znam više….triba sve to povatati…[lol]
pozdrav sjuzann !!
tako nekako to……neznaš više ko je koga[lol]
sjuzann: ” octopus: ” ja sam se kladila…….[bye] pa da nisam i tebi nešto dužan [shocked] ” to ti je začaran krug…ti njoj, ona dr.,dr. Marku,Mark Alabami…Alabama tebi….[lol] ….ti Alabami…i kako ide dalje ……ne znam više….triba sve to povatati…[lol] ” pozdrav sjuzann !! tako nekako to……neznaš više ko je koga[lol]
[lol] [lol] [lol]