Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Uh, kako ste navalili sa tim učenjem…izgleda da ću trebat ponoviti neke lekcije zbog vas[rolleyes]

[emo_cool]

Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i ……..
Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat.
Nije valjda da ste se svadili?

Pozdrav ribar 007 i dobro došao na ovu temu……nismo se svadili neznam odakle ti to nalazimo se i dalje , a ti malo napiši o sebi odakle si pa ako imaš volje skokni na jedno druženje ,,,,,,[thumbsup]

šta je dalmoši ubilo vas opet pa nemate šta pisat……biće bolje šta drćete….[cool]

pozdrav svima !!
mark[thumbsup]

…pa da vidimo hoće li biti kakvog okupljanja za Prvi maj…mogla bi se i ja pridružiti…[proud]

i kad i di je sad ukupljanje ??!! gazda …ko to bio sad[undecid]
sad ču se ove dane muvat po Splitu…pa bi moglo koje pivo [thumbsup]

Bakicaaa, Octopus svratite ovaj vikend do ZG na kavu [wink]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Bakicaaa, Octopus svratite ovaj vikend do ZG na kavu [wink]

šta imate tajno okupljanje!! ovaj baš moram u Dalmaciju … i to 2put !! neznam dal uopšte imam za avtoput[lol]
a mogao bi se zaletit jedan dan do Zg. Imam neke neporavnane račune sa Alabamom.Znam da je neko nekom nešto dužan …a neznam ko kome [lol]

…ninna,s tobom kavicu uvijek…ali vikend je dug,pa možda skombiniramo i more i kontinent… [rolleyes]

šta imate tajno okupljanje!! ovaj baš moram u Dalmaciju … i to 2put !! neznam dal uopšte imam za avtoput[lol]
a mogao bi se zaletit jedan dan do Zg. Imam neke neporavnane račune sa Alabamom.Znam da je neko nekom nešto dužan …a neznam ko kome [lol]

Octopuse da se i ti nisi kladio?
Šta je s onim papirima, ima šta novo?

…ninna,s tobom kavicu uvijek…ali vikend je dug,pa možda skombiniramo i more i kontinent… [rolleyes]

Javi se ako si u blizini (nadam se da nećeš doći sama [wink])

ma kakvi !! nisam ja za te stvari. Ja sam ozbiljan čovik.
Šta Alabama se bavi time ??
p.s. LIPI pozdrav Alabami !!

New Report

Close