dobro jutro svima !! i tebi Ford ! bilo bi več vrime da nešto napišeš [thumbsup]
I tebi octopuse[thumbsup]
Što se tiče Forda nešto nas je ignorirao,glupo je komentirati bilo šta on najbolje zna,u svakom slučaju pozdravljam ga [thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
dobro jutro svima !! i tebi Ford ! bilo bi več vrime da nešto napišeš [thumbsup]
Forde….ovo je tvoja tema,ne dozvoli da se razvodni i zamre….[angry]
Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i ……..
Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat.
Nije valjda da ste se svadili?
pa ako si dobro čita onda znaš da……….neznam tačno ni ja[lol] al više je padalo – manje se je pisalo
Sad je več neko vrime pozitivni trend pa opet ništa!! Virovatno se nisu ukrcali na vrime[lol]
A neki imaju i mnogo posla ili su non stop na skypu[cool]
Octopus zar nije bilo tako da se je puno pisalo dok je padalo a sad kad raste svi uživaju[rolleyes]
[emo_cool]
Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i …….. Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat. Nije valjda da ste se svadili?
Dobro nam došao[smiley] ali mi nije jasno kako si mogao pomisliti na nešto takvo[huh]
[emo_cool]
RIBAR 007: ” Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i …….. Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat. Nije valjda da ste se svadili? ” Dobro nam došao[smiley] ali mi nije jasno kako si mogao pomisliti na nešto takvo[huh]
Ma samo testiram di ste?
Ma samo testiram di ste?
A ja mislila da sam več prošla školu i sve testove[undecid]
[emo_cool]
Toliko dugo sam vas čita,pratija po forumu zgode i nezgode vaših okupljanja i …….. Nakon god.dana odlučim pa idem se i sam registrirat , a vi sad prestali pisat. Nije valjda da ste se svadili?
Dobrodošao,…pozdrav……[cool] Doktore pozdravi čovika……[wink]
Sve je stvar psihe.....
RIBAR 007: ” Ma samo testiram di ste? ” A ja mislila da sam več prošla školu i sve testove[undecid]
Nikad škole dosta…[proud]
Sve je stvar psihe.....
RIBAR 007: ” Ma samo testiram di ste? ” A ja mislila da sam več prošla školu i sve testove[undecid]
i di si stala ??!
p.s. jasno tebi najlepši pozdrav[thumbsup]