Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

octopus: ” mark1: ” octopus valjda se nema šta komentirat …..ali biće bar nešto večeras ” pozdrav mark !! neznam šta če bit ….jer ti ga Rijeka uvalila baš sada[lol] ” nije mi jasno Rijeka ,,….možeš pojasnit

sorry mislio sam da pratiš nogomet[undecid]

drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend
[/quote/

ko dr. ili ja??[lol]

a to ….nikako samo reprezentaciju….sory šta te nisam razumija

drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend
[/quote/

ko dr. ili ja??[lol]

Ma možeš i ti [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

a to ….nikako samo reprezentaciju….sory šta te nisam razumija

a ti se uplašia koja se ti opet uvalila ili…[wink]

octopus: ”
drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend [/quote/ ko dr. ili ja??[lol] ” Ma možeš i ti [lol]

ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup]

ninna:

octopus: ”

drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend [/quote/ ko dr. ili ja??[lol] ” Ma možeš i ti [lol]

ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup]

Kako pivce? Kaj si me vidio da pijem pivu [shocked]

octopus: ” ninna: ” octopus: ”
drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend [/quote/ ko dr. ili ja??[lol] ” Ma možeš i ti [lol] ” ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup] ” Kako pivce? Kaj si me vidio da pijem pivu [shocked]

sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?!

sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?!

A di si gledao??

Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu

octopus: ” sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?! ” A di si gledao?? Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu

dečki imaju posla[lol] nije to bilo namjerno.

ninna:

octopus: ” sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?! ” A di si gledao?? Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu

dečki imaju posla[lol] nije to bilo namjerno.

Vidim da si ih dobro upoznao [lol]

Dozvolite da se obratim!
Pozdrav svima[thumbsup]

New Report

Close