octopus: ” mark1: ” octopus valjda se nema šta komentirat …..ali biće bar nešto večeras ” pozdrav mark !! neznam šta če bit ….jer ti ga Rijeka uvalila baš sada[lol] ” nije mi jasno Rijeka ,,….možeš pojasnit
sorry mislio sam da pratiš nogomet[undecid]
drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend
[/quote/
ko dr. ili ja??[lol]
a to ….nikako samo reprezentaciju….sory šta te nisam razumija
a ti se uplašia koja se ti opet uvalila ili…[wink]
octopus: ” drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend [/quote/ ko dr. ili ja??[lol] ” Ma možeš i ti [lol]
ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup]
ninna:
”
octopus: ”
”
ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup]
Kako pivce? Kaj si me vidio da pijem pivu [shocked]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
octopus: ” ninna: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse … bilo je super kao i uvijek …….. sreca nisu bili Zagrebčanini …. samo Nina ” Vjerujem da nisi zaboravio da si dužan janje…… nadam se tome već idući vikend [/quote/ ko dr. ili ja??[lol] ” Ma možeš i ti [lol] ” ne,ne …mora da je dr. ja možda koje pivce[lol] [thumbsup] ” Kako pivce? Kaj si me vidio da pijem pivu [shocked]
sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?!
sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?!
A di si gledao??
Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu
octopus: ” sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?! ” A di si gledao?? Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu
dečki imaju posla[lol] nije to bilo namjerno.
ninna:
”
octopus: ” sorry nisam gledao u tvoju čašu[wink] onda po želji o.k. ?! ” A di si gledao?? Si zamjetio,čim sam spomenula dugovanja, dečki nestanu
”
dečki imaju posla[lol] nije to bilo namjerno.
Vidim da si ih dobro upoznao [lol]