svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked]
Prodaje maglu …… i jos malo magle ….[lol] [lol] [lol]
zeko:
”
svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked]
”
Prodaje maglu …… i jos malo magle ….[lol] [lol] [lol]
Dok ne kvari mi biznis….
Uostalom bolje da pročitaš šta ti je Njetototo poručija….[huh]
Izgleda da bi bilo bolje da ne bi došla jer sam prekinula tako veselu priču, a sad obojica pobjegla…[sad]
……ma šta pričaš pa ti si Iris našeg proljeća….[thumbsup]
zeko: ” svojnov9: ” Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……? ” Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup] ” ….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]
evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet
svojnov9:
”
zeko: ” svojnov9: ” Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……? ” Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup] ” ….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]
”
evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet
Onda ti je oprošteno…[pray]
cry] ” evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet ” Onda ti je oprošteno…[pray]
Njetto i ja …. smo sutra ma štangi ……. ( neki to zovu ……senzualmi balet …….) …..jeb…. dionice…..čorak ….samo doli ….. [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]
svojnov9: ” cry] ” evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet ” Onda ti je oprošteno…[pray] ” Njetto i ja …. smo sutra ma štangi ……. ( neki to zovu ……senzualmi balet …….) …..jeb…. dionice…..čorak ….samo doli ….. [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]
A meni su danas lijepo zaradile…izgleda da ću samo gledati vas dvoje kako se mučite sa štangom[lol] [lol] [lol]
Doktore,čujem da ti je jučer bio rođendan pa čestitam[thumbsup]
Sigurno je bilo veliko slavlje pa nam se nisi stiga javiti[lol] [lol] [lol]
Doktore,čujem da ti je jučer bio rođendan pa čestitam[thumbsup] Sigurno je bilo veliko slavlje pa nam se nisi stiga javiti[lol] [lol] [lol]
Hvala … Zeko,
Bilo je u sve …… u skladu s Crobexom ….. [lol] [lol] [lol]
Šta je najgore ….. neki su se i razbacivali s čašama vode …… a, to je naše …. najveće blago …..[wink]