Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked]

Prodaje maglu …… i jos malo magle ….[lol] [lol] [lol]

zeko:

svojnov9: ” Zeko dobija sam poziv za jedan od prodajnih partija jel ideš sa ljepšom……..[wink] ” O čemu se radi[shocked][shocked]

Prodaje maglu …… i jos malo magle ….[lol] [lol] [lol]

Dok ne kvari mi biznis….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Taman sam ga navuka…

Uostalom bolje da pročitaš šta ti je Njetototo poručija….[huh]

Izgleda da bi bilo bolje da ne bi došla jer sam prekinula tako veselu priču, a sad obojica pobjegla…[sad]

……ma šta pričaš pa ti si Iris našeg proljeća….[thumbsup]

Šta je govnari sad ste išli …….[cool]…neka, neka…..

Sve je stvar psihe.....

zeko: ” svojnov9: ” Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……? ” Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup] ” ….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]

evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet

svojnov9:

zeko: ” svojnov9: ” Zeko jel’ si ti ovo našeg Oktija snerva……? ” Ma ko može njega snervat,naj jači je[thumbsup] ” ….a onda sam biće ja…,a tija sam mu mukta pomoć….[cry]

evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet

Onda ti je oprošteno…[pray]

cry] ” evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet ” Onda ti je oprošteno…[pray]

Njetto i ja …. smo sutra ma štangi ……. ( neki to zovu ……senzualmi balet …….) …..jeb…. dionice…..čorak ….samo doli ….. [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]

svojnov9: ” cry] ” evo me … familjarne stvari – otišao po malu na balet ” Onda ti je oprošteno…[pray] ” Njetto i ja …. smo sutra ma štangi ……. ( neki to zovu ……senzualmi balet …….) …..jeb…. dionice…..čorak ….samo doli ….. [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]

A meni su danas lijepo zaradile…izgleda da ću samo gledati vas dvoje kako se mučite sa štangom[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Doktore,čujem da ti je jučer bio rođendan pa čestitam[thumbsup]
Sigurno je bilo veliko slavlje pa nam se nisi stiga javiti[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Doktore,čujem da ti je jučer bio rođendan pa čestitam[thumbsup] Sigurno je bilo veliko slavlje pa nam se nisi stiga javiti[lol] [lol] [lol]

Hvala … Zeko,

Bilo je u sve …… u skladu s Crobexom ….. [lol] [lol] [lol]

Šta je najgore ….. neki su se i razbacivali s čašama vode …… a, to je naše …. najveće blago …..[wink]

New Report

Close